maanantai 29. tammikuuta 2024

Sulon vuoro

Rokotus 

Sulon kymmenvuotislahja tuli vähän myöhässä, eikä nyt ehkä ollut niin mieluinenkaan. Kävimme nimittäin rokotuksilla. Painoa komealla pojalla on 5,4 kg, takahampaissa vähän hammaskiveä ja kesällä varataan sitten putsaus. Eläinlääkäri unohti kirjoittaa käyntikertomukseen kuinka komea poika Sulo on, mutta annamme tämä anteeksi. 


Reissu kesti kaikkinensa tuollaisen tunnin verran, ja suurin osa otti Sulon kotona hyvin vastaan. Paitsi se arvaamaton punatabby. Tälläkin kerralla hänen maailmansa järkkyi. Ehkä näitä suhinoita ei nyt kuitenkaan tarvitse kuunnella yhtä kauan kuin silloin kun Sulo kävi viime keväänä hampaan poistossa. Sille sopisi pitää peukut ja tassut pystyssä. 

9 kommenttia:

  1. Mikä ihme päähänpinttymä ihmisillä on että annetaan kissoille ellikäyntejä muka lahjaksi. Mutta selvisit Sulo kuitenkin helpolla! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat eivät tarvitse timanttejakaan oikein mihinkään, niin se on vähän semmoinen saman hintatason juttu. Plus ei huumaneilla ole usein oikein varaa muihin lahjoihin eläinlääkärireissujen jälkeen.

      Poista
    2. Oikein hyvä lahja! Ainakin jonkun mielestä.

      Poista
  2. Höh, ei tuo oo mikään lahja. Komeet lahjat täytyy olla komeella jätkällä.Tai ainaski herkut. Mut taisi mamma vaan narrata kun tuota lahjaksi sanoi...
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  3. Onko nyt joku erityinen ”kiusaa kissaasi” - kausi? Meilläkin on kuulunut jotain puhetta kontrollikäynnistä!
    Sulo hoiti homman hienosti kotiin, pusut siitä (ehkä vähän korviin myös 😹). 😘😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, että sellainen kausi sitten sielläkin.

      Poista
  4. Toivottavasti arvaamatonkin on leppynyt jo! Ja ehkä eläinklinikalla oltiin niin ihastuneita Sulon komeaan ulkomuotoon ja hyvään käytökseen, että ihan siksi unohdettiin mainita asiasta papereissa?

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.