sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Ei tilattu

Kevään tuloa Naukulassa

Täällä on ehditty riemuita aurinkoisesta ja lämpimästä keväästä, mukavasta pääsiäisestä ja erilaisista tapahtumista. Mainittakoon nyt esimerkiksi, että auton tuulilasiin lensi kivi tai nasta ja se meni vaihtoon, sitten eräänä iltana päätettiin Pinkkitassujen kanssa ryhtyä katsomaan televisiota ja kas, se pysyi auki noin 30 sekuntia eikä sittemmin ole käynnistynyt. Uusi telkkari pitäisi hankkia. Autoon on vaihdatettu kesärenkaat ja niillä sitten luistelin kotiin huollosta. Onneksi matkaa oli vain reilu kaksi kilometriä. Onnettomuuksia ei tällä matkalla sattunut ja nyt sitten vain odotetaan sään lämpenemistä ja lumen sulamista. 

Namu nautti auringosta ja lämmöstä. 
Silloin kun sitä vielä oli. 

Hertta toivoi vähän vauhtia kevätsiivouksiin. 

Sulo löysi kesäistuimensa ja karhu sai vettä. 

Noki-Noora tuuletteli turkkiaan lasitetulla parvekkeella. 

Noomikin on käynyt ulkoilemassa, vaikka hellettä siellä ei nyt kuitenkaan ole vielä ollut. Mutta sitten, sitten tuli se takatalvi keskelle kauneinta kevättä. 


Siis mitä?


Voitko selittää?
Minne meni se kevät?

Kuva otettu hetki sen jälkeen kun
kesärenkaat oli vaihdettu autoon 5.4.2024.
 

Pinkkitassujono.

Ollaan sitten vaan puuhasteltu ja kuunneltu kimpassa äänikirjoja ja sen sellaista. Aikamoinen kevät. 

Leppoisaa sunnuntaita! 

8 kommenttia:

 1. Siellähän on sattunut ja tapahtunut. Me ei olle saatu vielä ulos vettä, kun se jäätyisi öisin. Meillä sataa nyt lunta; tähän asti oltiin toivottua tassut ristissä ettei takatalvea enää tänne tulisi. Mutta onneksi huomenna pitäisi olla kevät. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täällä näyttää jo paremmalta! Kyllä se kevät tulee.

   Poista
 2. On tämä kyllä melko harmittava kevät, kun tätä on niin pitkään odotettu ja talvikin alkoi tosi aikaisin. Hienosti kaikki ovat kumminkin ulkoilleet! Ehkä ulkoilukelit palaavat ensi viikolla.
  Onpa käynyt kaikenlaista harmillista. Onneksi et joutunut luistelemaan kesärenkailla takaisin tuossa säässä! Minäkin ehdin jo vaihtaa, siinä välissä oli vähän lauhempaa ja onneksi kotimatkalla kuivat tiet. Ajatuksena oli, että en aja takaisin mantereelle ennen kuin huhtikuun puolivälissä. Nyt vähän jännittää, onko vielä viikon kuluttuakaan edes kevät. Ettei vaan olisi taas joku lumimyräkkä :-D
  Tsemppiä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä nyt on kevät ja minäkin olen uskaltanut lähteä kesärenkailla liikenteeseen.

   Poista
 3. Tää on ollu ihan tyhmä kevät... 2 kertaa ollu jo ihan lumeton piha ja 2 kertaa satanu hirmusesti lunta. Me niiiiiiiin toivotaan, että seuraavalla kerralla piha jäisi jo lumettomaksi ja kesä alkaisi.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olisi jo melkein pakko jäädä lumettomaksi.

   Poista
 4. Niinpä, kamalan kylmä parveke on ollut täälläkin viime aikoina! Ehdin jo tottua siihen, että siellä voi taas nokostella mukavasti; nyt ei tarkene kuin kurkata vähän oven raosta.
  Mami menee huomenna vaihdattamaan renkaat ja uskoo vahvasti, että nyt ei enää tule lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti parvekekin alkaa pikkuhiljaa lämmetä.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.