sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Liian viileää

päikkärit parvekkeella

Nyt on hieman hankalaa. Lämpötila on jossain lämpimän ja kylmän välimaassa eikä pieni kissa oikein tahdo päästää kesästä irti. Siksipä päikkäreitä yritetään aloitella viikonloppuisin vieläkin parvekkeella, mutta hetken kuluttua sieltä on  tultava sisään. Vähän jo tulee vilu.

"Mamma! Lämppäri päälle ja sassiin." 
Naukulan parvekkeella olisi myös lämmitin katonrajassa. Siinä menee kuitenkin raja. Parvekkeen lämmittäminen olisi mielestäni jo vähän liikaa. Kun on syksy, niin sitten on syksy!

15 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika. Parvekkeen lämmitin! No juu, minustakin harakoiden lämmittäminen on vähän turhaa, anteeksi vain, et sinä ole se harakka.
  Mutta Helmi Hempukalla on oma sauna.
  Ei ole helppoa pienellä kissalla, kun ensin on heinäkato ja sitten vielä päikkäripaikalle iskee jääkausi.

  VastaaPoista
 2. Öh, piti sanoa Helmille että anteeksi vain, et ole se harakka! No juu, kai sen Mammallekin voisi sanoa jos Mammakin oleilee parvekkeella.

  VastaaPoista
 3. Saila: Täsmälleen samaa mieltä, ei kyllä lämmitetä harakoille tai muillekaan tirpoille! Edelliset asukkaat ovat sen tuohon asentaneet ja varmasti se mukavasti syksyllä lämmittäisikin, mutta on kyllä energian tuhlausta minun mielestäni!

  VastaaPoista
 4. Meillä ravataan sisään ja ulos saman päättämättömyyden vallassa. Harakkalämmitin, heh!

  VastaaPoista
 5. Voisihan Helmille olla vaihtelua jos harakat alkaisivat oleilla parvekkeella. Ehkä se on tämä alituinen kosteus, tai siis märkyys, joka ajaa kaikki sisätiloihin. Meidän prinssi viettää vielä yönsä aitanparvessa satoi tai paistoi. Sieltä on hyvä partioida pihan tapahtumia. Päivällä kyllä otetaan päikkärit sisällä.

  VastaaPoista
 6. Harakanlämmitin, mitä ennenkuulumatonta luontoystävällisyyttä entisiltä asukkailta! Harakat taitavat kuitenkin pärjätä omillaan, vaikka Helmin päikkärit jäisivätkin hieman lyhyemmiksi raikkaassa ilmassa.

  VastaaPoista
 7. Pirkko: Samoja elkeitä siis sielläkin, vielä muistaa ja haluaisi kesän lämmön!

  Cheri: Sinäpä sen sanoit! Tuosta ilosta voisi ehkä lämmittääkin :) Teidän prinssinne on selkeäsit kuninkaallinen, oma talo ja kaikkea.

  Ella: Kannoin Helmin sisään ja sitten tarkenin jo itsekin!

  Myrsky: Loistava idea! Minulla jopa on sellainen.

  VastaaPoista
 8. Joo, high five Helmi - ei oo hyvä jos on liian kylmä. Samaa mieltä! Onneksi on lämpimii ihmisiä ja niiden petejä!

  VastaaPoista
 9. Vaikeita aikoja eletään, kun lempipaikoista pitää vähitellen luopua taas talven ajaksi. Meillä saattaa parvekkeella kohdata vielä hyvin tiiviin raajattoman paketin, sellaisen kunnon kitty loafin.

  VastaaPoista
 10. Voi itku, Helmin täytyy ruveta vartoilemaan seuraavaa kesää ja ottaa ilo irti syksystä ja talvesta lämmittelemällä sisällä. Kannattaa vain käydä nuuhkaisemassa parvekeilmaa ja sitten mennä lämmittelemään saunaan.

  VastaaPoista
 11. HeLmi, minä niin ymmäRrän tuskaa! On tosi tyhmää vaHtiakin nyt. Ekana sitä innoiSSAan säntää partsille, kun pääsee (ovi ei oo enää koko ajaN auki) ja sitten jo pian alkaa maha jääTymään!

  VastaaPoista
 12. Punapippuri: Tykkäät? Vaikka sinullahan on sellainen muhkea talviturkki! :)

  Musta ja Harmaa: Joo! Ihmisten peti on hyvä paikka. Helmi käy aina minut siinä nukuttamassa kunnes siirtyy omaan koriinsa.

  Mindy: Vaikea on siis luopua sielläkin!

  Paula: Sauna onkin taas päässyt suosioon yhtenä nukkumapaikoista!

  Kalle: No voi hitsi! Mut sä et vissiin takista kuitenkaan tykännyt?

  VastaaPoista
 13. Mä ehkä olisin sitä mieltä, että sitä lämmitintä voisi käyttää kohtuudella... ihan vähäksi aikaa vaan, Helmille lämpöä. Mammakin voisi seisoskella siinä vähän pienemmissä vaatteissa Helmin unia katsomassa ;)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.