maanantai 3. syyskuuta 2012

Raavittu


mutta vain vähän

Viikonloppuna siirrettiin Helmin kanssa huonekaluja. Helmistä oli kovasti apua. Not. Huonekalut siis siirtyivät Helmin avusta huolimatta ja jo vuoden pari hupussa ollut vanha 90-lukulainen lipasto pääsi taas näkyville.

"Mamma, tosta puuttuu nyt laatikoita."

Lipasto on naarmuuntunut, sillä sille on hypätty lukemattomia kertoja ja laskettu liukumäkeä alas. Tätä on tehnyt todistetusti ainakin Helmi ja jo edesmennyt Wilma. Ihania, rakkaita naarmuja!

9 kommenttia:

 1. Meillä on naarmuja saunan kaiteissa ja vaaliin niitä rakkaudella, ne on Nannan tekemiä. Olohuoneen kirjakaapissa sen sijaan on Gebsun jarrutusjälkeä, kun herra kiipeilee niin kynnet ottaa kiinni.
  Se on elämää vaan :)

  VastaaPoista
 2. Meillä siirrellään huonekaluja salaa kun Nero on ulkona. Juuri kuten Helmi kuvassa, tuloksia arvioidaan hyvin tarkasti arvostellen. Naarmutkin voivat muuttua rakkaiksi muistoiksi.

  VastaaPoista
 3. Meilin on naarmuja siällä sun täällä, vaikkei meillä kissaa ookaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Mutta kuka vei kaapistosta laatikot...? Naarmut ovat elämää!

  VastaaPoista
 5. Sijaiskodista löytyy samasta materiaalista lipasto, tosin korkeampi ja kapeampi. Kissojen puolustukseksi on sanottava että tuo mänty on kovin pehmeää ja siihen tulee naarmuja helposti. Täällä kansilevyyn tuli naarmuja todella pian, lipasto oli eteisessä ja sen päälle laskettiin sisälle tultua avaimet. Pian oli kansi naarmuilla. Pitäisi varmaan ostaa vahvempia huonekaluja:D

  VastaaPoista
 6. Meillä ovat huonekalut selvinneet aika vähällä kissavuosista. Tosin sohva joutui tässä jokunen aika sitten "pienen" oksuonnettomuuden uhriksi eikä oikein puhtaaksi enää lähtenyt...

  VastaaPoista
 7. Rakkaista naarmuista nousi kyynel silmään, kun muistui Mindyn edeltäjän, Minnin, jäljet parvisängyn reunoissa ja tikapuilla.

  Joko Helmi on testannut kaikki laatikottomat hyllyt?

  VastaaPoista
 8. Pirkko: Meillä saattaisi saada tikkuja takamukseen saunoessa! :D

  Linda: Niin on! Ja ihania sellaisia :)

  Cheri: Rakkain muisto Onni-kissasta onkin arpi huulessa! Puhalsin kerran vahingossa korvaan kun sohvalla pötköttelimme! Siitä ei Onni pitänyt ja turpaan tuli. Verta tuli aika paljon, mutta ystävyys säilyi. Oma vikani oli!

  Myrsky ja Tuisku: Voisitteks te ehkä nyt pojat käyttää sitä Helmin kuvaa....? Jos sanoisitte äipälle, että toi kissa sen teki!

  Viivi: Mamma vei kun siirsi lipastoa :)

  Myrsky: Tai sitten ei! Elämän jäljet ovat kivoja. Olen aina ihmetellyt sellaisia "messukoteja", joissa koko sisustus pistetään kerralla uuusiksi. Voiko niin oikeasti tehdä?

  Krista: Elämää :)

  Mindy: Helmi ei tainnut sitten testata...Totesi vain takajaloille noustuaan, että liian pieniä!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.