keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kymmenes kerta toden sanoo?

Juu-u, taitaapa sataa

Rauhallinen koti-ilta. Mamma lukee Hesaria, joka aamukiireissä jäi lukematta. Sohvapöydältä kuuluu naputuksia. Helmi se siinä taputtelee peltistä kissanruokapurkkia. Ulkotarhan ikkunalta kuuluu naputuksia. Wilma se siellä taputtelee ikkunaa ja haluaa tarkastaa vieläkö sataa. Juu-u, taitaapa sataa. Asia tarkastettu viimeisen 30 minuutin sisällä noin kymmenen kertaa. Eihän sitä muuten voi asiasta varma olla.

6 kommenttia:

 1. Aivan, eihän sitä tarkistamatta tiedä, jos vaikka huomaamatta näin olisi päässyt käymään. Eli parempi katsella tilannetta... ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä tytöt että pidätte mamman varpaillaan. Eihän sillä muuten olisi mitään tekemistä ellei saisi tarjota sapuskaa ja availla ikkunoita. Olette niin ajattelevaisia!

  VastaaPoista
 3. Täällähän oli mukava uusi tuttavuus!!

  Joo, meillä Viivi haluaa tarkistaa sadetilannetta myös ihan jatkuvasti ja joskus jopa niin, että toisesta ovesta haluais ulos, jos vaikka siellä puolella taloa ei sataisi....

  VastaaPoista
 4. Kirsikka: Samaa mieltä! Ei voi tietää ei!
  Saila: Ajattelevat myös Mamman liikuntapuolta. Mitäs siitä nyt tulis jos ei yhtään liikkuis?
  Viivi: Kiitos samoin! Täällä ulkoillaan vain yhdestä ovesta, mutta sitäkin useammin ;)

  VastaaPoista
 5. Kätevä oma palli sadetarkastuksia varten :) Meillä pojat eivät ole välittäneet sateesta tuon taivaallista. Hyvä siis, että joku muu hoitaa nuo tarkastustehtävät tunnollisesti ja usein!

  VastaaPoista
 6. AVA, poikanne voivat olla rauhassa, täällä kyllä tarkastetaan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.