tiistai 21. syyskuuta 2010

Vanha ei kelpaa

Uusi on POP

Elokuussa Mamma kävi hakemassa Helmille uuden "kynsienraapima"pallin kun vanha oli kulutettu lähes loppuun. Mikä lie nuukuus sitten iskenytkään, kun uusi päätyi alimmaiseksi ja vanha päälle. Helmiä ei voisi vanha enää vähempää kiinnostaa, ja päivittäin onkin odotettavissa, että vanha on tiputettu pois uuden päältä. Sekavaa juttua, mutta kuva kertonee kaiken?


Kukas sitä nyt enää vanhaa kaipaisi, kun uusikin on tarjolla?

8 kommenttia:

 1. Tämännäköinen raapimisjuttu olikin minulle aivan uusi tuttavuus. Hyvä että uutuudet kelpaavat, meillä ei vieläkään uusi raapimisteline kelpaa.
  Kestävän näköinen palli.

  VastaaPoista
 2. Helmi on niin kauniin värinen, oikea leijona! Hauska palli, tuo on varmaan ihan joksikin rahiksi tarkoitettu? Hyvän näköinen. Ihan oikea meininki: vanha mäkeen, uusi on tullut!

  VastaaPoista
 3. No just, ikään kuin palvelijatkaan aina mieluummin vanhoja vaatteita pitävät, jos uusia on jo kaapissa. Oikea meininki, vanha mäkeen vaan!

  VastaaPoista
 4. Juu - tämä kynsienraapimajuttu löytyy siis Ikeasta. On nimeltänsä Alseda ja maksaa 29,95. Helmin käytössä tämä banaanikuitupalli kestää vuoden. Sen jälkeen siitä irtoaa 1-5 cm pituisiä haivenia. Niitä sitten löytyykin kivasti Naukulan lattioilta :) Kynsiä hoidetaan nelitassumenetelmällä eli kyljelleen maahan ja rahi pyörimään neljän tassun avulla. Se on selkeästi kivaa Helmistä - Wilma ei tätä ymmärrä lain.

  VastaaPoista
 5. Kynsienraapimapalli on selkeästi hyväksytty ja vanha unohdettu. :D

  VastaaPoista
 6. Näin on! Ja Mamma on taas ollut niin hölmö, että on jättänyt sen vanhan siihen tielle...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Naukulan väelle paranemistoivotuksista. Ranne onkin tänään ollut vihlomatta, nyt kun vielä jaksaisi pitää sitä levossa loppuviikon, niin ehkä olisi tulehdus selätetty...

  Alan vaan kiipeillä seinille täällä, kun ei voi mitään käsillä tehdä.

  Suvi tosin on sitä mieltä, että aina voi rapsuttaa kissaa.

  VastaaPoista
 8. Nunt! Parantele nyt vaan rauhassa sitä rannettasi. Paina vain varovasti kameran laukaisinta ja laita sitten kuvat meidän lukijoiden ihailtaviksi :) Tämä oli resepti!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.