lauantai 25. syyskuuta 2010

Sopeutumisvaikeuksia

Aamuherätys ja työ

Nyt on Mamma paiskinut töitä jo kaksi viikkoa viiden viikon ihanan loman jälkeen. Helmille tämä järjestely sopii mainiosti, mutta Wilmalla on hieman sopeutumisvaikeuksia. Aamulla ei tullakaan enää alas ruokailemaan ja ulkoilemaan. Wilma haluaisi vielä nukkua ja katsella maisemia kirjaston tuolin tyynyltä. Vai osoittaako Wilma mieltään? Wilma nimittäin on se, joka jaksaa koko päivän touhuta ja tarkkailla Mamman puuhia. Helmi vetäytyy välillä päikkäreille ja Mamman loman aikana tämä oli vähän haasteellista.

4 kommenttia:

 1. Voi Wilmaa! Kaverikissa on ihana, sellainen, kun on jossain lähettyvillä seurana koko ajan. Onneksi on sentään Helmi, ettei ole ihan autiota.

  VastaaPoista
 2. Minä olen huomannut saman - Kollolla oli päivärytmissä rukkaamista, kun aloitin työn - Kollo on kyllä melko sopeutuvainen. :) Nyt kissa ilmeisesti nukkuu päivän ja on täynnä energiaa illan suussa. Vielä kun kissalla joskus unta riittäisi aamuyölle viidestä eteenpäin. Tai sitten Kollon tulee nälkä aamuyöllä - sille ei voi jättää ruokaa kuppiin varalle, kun Kollo tyhjentää kupin välittömästi. :D

  VastaaPoista
 3. Pitkän loman jälkeen on meilläkin aina sopeutumisvaikeuksia siihen, ettei palvelu pelaa nonstoppina. No iltaisin tarvii juoksuttaa noita sitten päivänkin edestä...

  VastaaPoista
 4. Kissakaveri on ihana, ja ehkä tähän työelämäänkin täällä Naukulassa taas totutaan! Iltasin on hyvä juoksuttaa Mammaa kun on päivän levännyt :) Eli kovin on elämä samankaltaista kissatalouksissa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.