torstai 25. elokuuta 2011

Elävää kuvaa

Kummituksia ja kerjäämistä

Kun kerran Helmikin on esiintynyt elävissä kuvissa, täytyy Wilmankin saada paikkansa estraadilla. Juuri mitäänhän tässä ei tapahdu, mutta siitä saa pienen vinkin siitä kuinka minua välillä tuijotetaan ja ihmetellään. Pieni tassun nosto silloin tällöin kertoo, että Wilma haluaisi takanansa olevasta peltirasiasta kissanruokaa. Vilkuilu olanyli kertoo meillä todennäköisesti asustelevasta kummituksesta, sillä siellä takana ei ole mitään eikä ketään.

Ääniä tässä videossa ei tarvita, sillä Wilma ei puuhissansa juttele lainkaan. Vain käskyääni on käytössä ja sitä käytetään vain tiukkojen paikkojen tullen. Kuten esimerkiksi koppamatkustuksessa ja katkarapujen tarjoilun ollessa myöhässä.

12 kommenttia:

 1. Kissa on niin kaunis ja täydellinen olento, että sitä jaksaisi tuijotella ikuisuuksia vaikka se ei edes tekisi mitään :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa! Suloinen katseltava tuo Wilma!

  VastaaPoista
 3. Wilmalla on hypnoottinen käskykatse! Ja mainio tuo tassu. Aika hienovarainen on Wilma; Ransu olisi jo jotakin halutessaan ollut kuvaajan nenässä kiinni aikapäiviä sitten :-D

  VastaaPoista
 4. Wilmalla on hienovaraiset tassueleet. :) Tuota tuijotusta ei voi olla tottelematta.

  VastaaPoista
 5. Säteen mielestä meilläkin asuu kummituksia.. tai pieniä vihreitä miehiä, joita se välillä alkaa ajamaan takaa.... Säde ei siis ole ainoa...

  VastaaPoista
 6. Tämäkin neiti on nätti. Ihanat pyöreät silmät!

  VastaaPoista
 7. Ihanat viittilöinnit! Meillä ei tuolleen tassulla viittailla, mikä on sikäli harmi, että tuosta voisi saada alun uusille tempuille ;)

  Kaunis Wilma, hyvin kaunis. Ja tosi on, että kissaa jaksaa kyllä katsoa, vaikkei se varsinaisesti tekisikään mitään. Paitsi että nythän se Wilma tietysti paimensi teidän omakotikummitusta, onhan siinä tekemistä jo vaikka miten ;)

  VastaaPoista
 8. Wilma on sivistynyt neiti, sen näkee kaikesta. Tuo pieni tassun nosto on ihana<3

  VastaaPoista
 9. Ihku Wilma, mutta vähän hämillään kuvaamisesta. Me ymmärretään! Kuvaaminen on... ei se niinq satu, mut on se vähän ällöö... Mut OKEI, me ollaan täydellisii me kissat, joten täytyy vaan ymmärtää jos jotkut haluu tuijottaa ja ikuistaa!

  VastaaPoista
 10. Omituisia kököttäjiä nuo kissat :D
  Hassu tuo tassu!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista! Nyt siis näyttää todellakin siltä, että Naukulassa asustelee kotikummitus :)

  VastaaPoista
 12. Oot kyllä jonkunverran rauhallisempi kuin mä. Mut vois olla, että meil olis melkomoiset riehujaiset jos kohtattais. Ilman kynsii, eiks jeh!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.