maanantai 29. elokuuta 2011

Missikisat

XL-kisat?
Mä kuulin et tääl ois jossain ollut missikisat ja ihmettelen vaan miksei mua ollu kutsuttu. Mammahan siel kävi, mut meijän perheen kauneus oli tääl kotona kauneusunilla. Siis mä ja sit toi Hemppu. Mut siel oli sit aika pienii vissiin ollu ja sit semmosii tosi isoi. Ei tämmösii xl-kokosii kotikissoi. Ehkä ne kaikki muutki oli päivänokosil?
Me esiinnytään sit vain tämmösten kuvien kautta. Mamma valkkas nää ja sen mielest ne on ok. Luonnossahan me ollaan viel nätempii.

19 kommenttia:

 1. No kyllä nämä missit olis pokaalin jos toisenkin kotiin kantaneet!

  VastaaPoista
 2. Tiiättekö, mää olen ollut tollasissa missikisoissa ja se oli ihan kamalaa! Melekeen purin tuomaria, mutta onneksi se sitten ei koskenutkaan muhun. Sit me lähdettiin kotiin.

  Sitäpaitsi eihän teidän(kään) tartte mennä missikisoihin, kun _kaikki_ tietää ette te olette ihan tosikauniita ja kaikki osaset on just eikä melkeen oikean kokoisia ja oikeassa suhteessa toisiinsa nähden. Ja luonteetkin on mitä mainioimmat! ;)
  Pokaaleja saa muutenkin, Figollakin (joka ei ikinä ole näyttelyksissä ollut) on hortonomidiplomi ja vehkapalmu, ja mun kasvatti-isällä, Ruupella, on katkarapupokaali! Eikä kummankaan tarvinnut poistua kotoa ollenkaan, pokaalit ja prenikat toimitettiin ihan sisälle asti! Paljon kätevämpää kuin missikisat! :D

  VastaaPoista
 3. Viivi: Nii-i. Mut voi olla et mäki olisin sanonu jotain sil tuomaril.

  Friede: Katkarapupokaali?? KATKARAPUPOKAALI?? Siis miks ei mul oo semmost????

  VastaaPoista
 4. Voi että Wilma sun turkin valkoinen on sitten kauniin valkoista! Siitäkin jo saat sertin ainakin multa. Ja muutenkin olette Helmin kanssa tosi nättejä.

  VastaaPoista
 5. Saattekin paljon sertejä, ko mekin annetaan sekä teidän liveilmestyksille että kaikille kuville hirveesti pojoja ja sertejä! Hienot kauniit tytsät ootte te.

  VastaaPoista
 6. Pikkuisen pulskat kotikissat ovat kaikkein kauneimpia. Turkin alla pitää olla täytettä sen verran etteivät luut tunnu kun kissaa selästä silittää. Piste.

  VastaaPoista
 7. Te ootte niin kauniita että ei teidän tarvi mennä mihinkään sitä todistelemaan.

  VastaaPoista
 8. Paula: Hih,hih. Lait aurinkoklasit päähän jos häikäsee :)

  Musta ja Harmaa: SERTI? Eiks se oo koiranruokaa? Me otettais ennemmin semmonen katkarapucoktail. Kiitti kamut te ootte rakkaat, mut serti?

  Myrsky: Just ja se on kans kiva ku vähän hölskyy kun hölkkää :)

  Tasha: Ei me oltas mentykää. Siis kun a) sinne pitää mennä autol ja b) me voitetaan nää kotikisat mennentullen ja c) meiän mamma ei osais käyttäytyy siel.

  VastaaPoista
 9. Ja pitäähän muillekin antaa mahdollisuus.... Olette kilttejä, kun toimitte noin!

  Katkarapupokaali alkoi kummasti kiinnostaa...

  VastaaPoista
 10. Ollaan me aika kilttei. Eikä voija osallistuu kun mä luulen et meiän mamma antaa Hempulle doupinkii kaks kertaa päiväs! Se on laitont se!

  VastaaPoista
 11. Täten julistamme teidät "lehdistön" ihannekissoiksi. Siihen tarvitaan kauneuden lisäksi persoonallisuutta : D

  VastaaPoista
 12. No tottakai te menestyisitte, mutta mitä sitä turhaan hakea vahvistusta jutuille jotka jo tietää... Eli että on kaunis.

  VastaaPoista
 13. Onneksi Naukulan kauneusedustus jäi kotiin. Olisi vain tullut toisille kissoille ja etenkin niiden ihmisille paha mieli, kun neidit olisivat käyneet pokkaamassa kultaa kaikissa sarjoissa ;)

  VastaaPoista
 14. Mayo: Naukulan likat kiittävät ja kumartavat! Kyllä kai siitäkin maininnasta saa katkarapuja :) ?

  Saara: Nii-in. Kissat ovat ♥

  Ella: Voi olla että leikkaamattomien, pitkäkarvaisten, poikakissojen luokassa olisi ollut vähän vaikeampaa, mutta ei mahdotonta!

  VastaaPoista
 15. Käyttääks Hemppu doupingii? Ilmankos se on niin ylivoimaisen kaunis. Se tietää konstit. <3

  VastaaPoista
 16. Juu, Jenni, semmosta insuliini nimistä :)

  VastaaPoista
 17. Eihän nyt arvonsa tietävien naisellisten ladyjen tarvitse mennä kaikenmaailman missikisoihin. Riittää kun itse tietää olevansa fiksu ja filmaattinen.

  VastaaPoista
 18. Tiiättekö, likat - sellanen missikisoissa ja showmaailmassa juokseminen ei oo mitään kivaa puuhaa! Ainaskaan mun mielestä. Kerran kävin ja sen jälkeen ei oo veljiäkään viety. Ei siellä saa ees leikkiä kamujen kanssa! Parempi olla vaan kotona ja nauttia palvelusta ja palvonnasta!

  VastaaPoista
 19. Minni: Ei tarvitse ei. Enkä kyllä näitä kaunottaria missikisoihin veisikään :)

  Sulo: Täällä ei ole kokemusta noista maailmoista, eikä kokemusta tulekaan! Kunhan nyt vaan mamma piipahtaa kissoja katsomassa :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.