perjantai 5. elokuuta 2011

Muistutus

Tänään on perjantai

Sanomattakin lienee selvää, mitä on ruokalistalla tänään.


Wilma on juksutellut minua jo pitkin viikkoa ja yrittänyt käskyäänellä kertoa perjantain koittaneen. En ole mennyt halpaan!

7 kommenttia:

 1. Lissu ei suostu syömään mitään muuta kuin raksuja. Kaikki on kokeiltu! Ihminen haluaisi syöttää sille katkarapuja ja tuoretta lihaa. Vaan ei syö kissa. Ihmisellä on siis lopulta superhelppoa!

  VastaaPoista
 2. Ilmeitä! <3

  Täällä kadehtien katellaan kuvia. On meilläkin k-rapuja pakkasessa, mutta kun ei uskalla liian usein antaa, kun on se munuaisjuttu... maistuisi kyllä täälläkin vaikka lapiolla kaatais.

  VastaaPoista
 3. Wilmalla on aivan hurmioitunut ilme syödessään! Voi toista kun tykkää niin tästä syötävästä!

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että teillä on tällainen ruokalista, perjantaisin katkarapuja. Lieneekö muillakin päivillä omat nimikkoruokansa kuin perjantaina? No, on meilläkin sellainen ruokalista, että sunnuntaisin Ruska saa herkumpaa ruokaa kuin muina päivinä.

  VastaaPoista
 5. Tyytyväisiä neitejä :) Täälläkin kissat ehdottomasti kannattaisivat Naukulan perjantaimenuun siirtymistä, vaikka jokaiselle päivälle ;D

  VastaaPoista
 6. Arvaa mitä, näihin perjantaikatkiskuviin ei kyllästy, ei meinaan ikinä! Aina on niin ihanat nassut ja ilmeet ♥
  Voit vaikka lähettää katkiksensyöntipostauksen joka perjantai, ja lisäks tiistai, ja sunnuntai.

  VastaaPoista
 7. Lissu: Eli ei ole silläkään suunnalla tulijoita katkarapuperjantain jengiin!

  Zepa: Niin, katkistken kanssa kannattaakin olla vähän varovainen. Ei saisi antaa ainakaan useammin kuin kerran viikossa, näin olen ymmärtänyt.

  Paula: Eli teillä onkin sitten teemana herkkusunnuntai! Meillä ei ole teemoja muille kuin perjantaille.

  Ella: Tyytyväisyys alkaa Wilmalla jo siinä kohdin kun muistan ottaa katkikset sulamaan. Helmillä vasta tarjoiluvaiheessa!

  Saila: Hyvä on, ettei kyllästy! Saattaa meinaan olla ettei ole viimeinen kerta kun tällä foorumilla katkiksista puhutaan :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.