tiistai 9. elokuuta 2011

Vääryys

ja katala temppu
Voi pirskatti! Nyt on kyllä tapahtunut suuri vääryys ja kataluus. Joku hölmö on tukkinut mun tarhan sokkelia! Miten niitä hiiriä tänne nyt enää pääsee? Kysyn vaan. Tää ei oo reilua! Nyt kyl tarvitaan täälläkin kissa-asiamiehen apua. Noi on viel niin painaviikii, ettei tassul siirry. Oon kokeillu.

14 kommenttia:

 1. No voi surkeus. Voisiko joku tehdä asialle jotain? Auttaisiko soitto kissa-asiamiehelle? Onhan sen numero pikavalinnassa?

  VastaaPoista
 2. Voihan hiisi! Vesihiisi. Vesimyyrälle sukua.
  TÖRKEETÄ.
  RANSU ja MUSTI

  VastaaPoista
 3. Kyllä sä ehdottomasti tarvitset kissaoikeudellista apua! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tämä on huolestuttavaa! Palvelusväet ovat alkaneet mokailla aivan järkyttävästi, tukitaan hiiriväyliä, siirrellään vessoja, tarjotaan kauheaa ruokaa, vääriä raksuja, kiedotaan pyyhkeisiin ja työnnetään tabuja suuhun ja mitä tässä vielä kuuleekaan! Nyt olisi jo tehtävä yhteiskantelu kissa-asiamiehelle, ettei vielä pahempaa pääse tapahtumaan.

  VastaaPoista
 5. No kyllä on nyt ollut kissoilla kertakaikkisen vaikeaa. Minnin listan lisäksi kuultiin tänään vielä sellastakin, että yksi kaverikissa (terveisiä Heronille!) ei saanut maistaa muffineja! Vaikka auttoi niiden tekemisessä!

  Kissa-asiamies taitaa olla tällä haavaa aika kiireinen tyyppi. Ja nämä epäkohdat on kuitenkin kaikki Vakavia Rikkomuksia.

  Tsemppiä kaikille Vääryyden Koettelemille Kissoille!

  VastaaPoista
 6. No kyl tua o just oikee ihmismäist, ettei ymmärret... Ensi tehdää tommone hiano tarha ja päästetää sinu ja Helmi sin, mut TUKITAA PÄÄSY HIIRILT. Voi Wilma, ajattel ny, munki raahataa maaseudul ja sit ei päästet edes kiipeemää omenapuuhu!!! Kyl noi ihmiset o aika rajottunneit, eks tykkää?

  VastaaPoista
 7. No johan on törkeää tällainen! :O

  VastaaPoista
 8. No johan on! Täällä yhdessä jos toisessa blogissa tuntuu nyt olevan ongelmia palvelusväen ja heidän katalien temppujensa kanssa! Pitäiskö meidän perustaa joku kissojen oikeuksien puolustusyhdistys?

  VastaaPoista
 9. Me veikataan, että kissa-asiamiehen sijasta teillä on ollut asialla hiiriasiamies! Se suojelee hiiriä suurpedoilta. Kauheaa. Toi vasta moka onkin. Teidän ihminen on päästänyt Naukulan kissavaltion pihalle hiiriasiamiehen. Nouskaa kapinaan!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Minni tiivisti aika hyvin. Mitä täällä oikein tapahtuu? Varokaa ettei oteta oppia Lontoosta ja aleta mellakoimaan oikein kunnolla, hei kamoon hei hei heiiiii!

  VastaaPoista
 11. On ollut kyllä törkeyksiä kissamaailmassa! Viiviltäkin vietiin kuoputuspaikka, puhumattakaan kaikista muista viimeaikaisista tapahtumista. Jenni kylläkin kiteytti Naukulan tilanteen kommentissaan hyvin. Pakko olla hiiri-asiamiehen tekosia tuommoinen!

  VastaaPoista
 12. Oota vaan rauhassa. Sieltä voi tulla jokin superpower hiiri kuitenkin : )

  VastaaPoista
 13. Mayo: Apua, superpower hiiri! Tästä hiiriasiasta täällä Naukulassa on varsin ristiriitaisia mielipiteitä....

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.