sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Riemuvoitto!

Parvekkeella

Tämä sunnuntai oli puuhakas. Parvekkeella tapahtui pienoinen muodonmuutos ja se on hyväksi havaittu. Vanha tuttu työhuoneessa ollut lepotaso siirtyi parvekkeelle ja siitä tuli välittömästi hitti! Työhuoneessa se ei ollut kelvannut hetkeen - ehkä noin vuoteen, kahteen.

Myös matot vaihtuivat vanhoihin, jo valmiiksi likaisiin ;). Parvekkeelle vartavasten ostamani ikealaiset eivät sinne sitten käyneetkään.


"Siis mikä tuol on?" 

"Ai tämä!"

"Hmmm. Aika hyvä!"

"Nam, tää jäi nyt tähän." 

Muutamaa tuntia myöhemmin Helmi on edelleen parvekkeella uudessa vanhassa lepopaikassaan. Minä olen keksinnöstäni niin tyytyväinen, etten malttanut jättää tätä riemuvoittoa vain omaksi tiedokseni, vaan se oli heti pistettävä jakoon!

15 kommenttia:

 1. Puuhakas Mamma ja Tyytyväinen Helmi, siinähän onkin Riemuvoitto molemmille ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä otettiin tänään pihalle banaanin lehdistä punotut tuolit ja Leevi ei ole muuta tehnytkään, kuin köllötellyt ja nautistkellut. Sillä alkoi nyt kesä! Teillä on "terassikausi" myös avattu...:)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa:) Kyllä se Naukulan Mamma sitten osaa!

  VastaaPoista
 4. Tyytyväisyyteen on syytä!

  Kissoilla asioiden sijainti tuntuu olevan jotenkin erityisen tärkeä juttu. Hyvä että löytyi tasolle oikea paikka :)

  Ja voi Helmi, miten kaunis voi kissa olla ♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä Helmin kelpaa kun on ahkeraa ja tyytyväistä henkilökuntaa. Helmillä on niin suloiset kasvot, täydellinen prinsessa.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Sehän on ihan täydellisellä korkeudella! Eläköön tarmokas Mamma!

  VastaaPoista
 7. Nii-i, kamat kelpaa jos ne on oikeissa paikoissa! Vaikka olis ihan kissoille tarkoitettujakin...

  Kevätterkkuja Helmille!

  VastaaPoista
 8. Riemuvoitto! Kaikkien osapuolien mielestä toimivat ratkaisut ovat kissakodeissa sikäli harvinaisia, että kyllä tällaisesta kelpaa ehdottomasti kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 9. Helmi, sä näytät tosi tyytyväiseltä. Mikäs sen mukavampaa kun aurinko lämmittää ja voi katsella upeita maisemia, ehkä jopa lintuja...

  VastaaPoista
 10. Helmillä on lokoisat olot. Hieno oleilutila :)

  VastaaPoista
 11. Nappisiirto Mammalta! Ja taas sopivat hienosti väritkin yhteen.

  VastaaPoista
 12. Ja puuhakkuus vain jatkuu, hienoa. Minua varmaan vaivaa kevätväsymys, valikoitu sellainen. Ihana nuolaisukuva Helmistä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteista!

  En minä kyllä oikeasti niin kovin puuhakas ole, jostain syystä olen vain saanut sellaisen kuvan itsestäni näemmä luotua. Ehkä siksi, että innoissani esittelen näitä Helmille kelpaavia asioita?

  VastaaPoista
 14. Partsikausi on mahtava juttu! Meilläkin ihmeteltiin, kun mutsi ensin tyhjensi parvekkeen ja sitten täytti uudestaan. Parasta on uudet kansituolit - ollaan Kallen kanssa vallattu ne itsellemme! Helmi, yks kysymys vaan; missä sun terassitarjoilut on?!

  VastaaPoista
 15. Sulo, oot kyllä sellainen kehäkettu ja heti tiesit mitä seuraavaksi!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.