perjantai 5. heinäkuuta 2019

Mummulassa

Pikapyrähdys

Kävimme koko porukalla mummulassa. Vaikka viivyimme siellä vain kaksi yötä, oli se varmasti tarpeeksi sekä mummusta, minusta että kissoista. 

Automatka sujui hyvin ja matkustajilla oli jokaisella oma pieni kuljetusboksinsa. Sulo matkustaa suurimmassa ja etupenkillä, Hertta takana keskellä pienimmässä. Mummulasta löytyi valmiiksi jo kaksi kissanvessaa ja hiekkaa, näillä pärjättiin. Vaikka kotona on käytössä viisi, kaksi riitti tällä visiitillä. Varsinkin kun olin lähes koko ajan paikalla pitämässä huolta puhtaanapidosta. Minulle oli laitettu kaksi patjaa lattialle, jotta ylimääräinen sänky jäisi kissoille, selitti äitini. Parempi näin olikin, sillä se ylimääräinen on turhan lyhyt ja kapea. Kun kuljetusboksit avattiin, niin Sulo ja Namu käyttäytyivät kuten aina ennenkin .  Sulo meni heti tervehtimään äitiäni ja Namu tarkastamaan kissojen fasiliteetit, vessan, ruokakippojen paikan ja veden. Vasta pienen kierroksen jälkeen oli tervehtimisen vuoro. 

Noomi oli hieman ihmeissään kuten myös Hertta. Ainakin ensimmäiset 30 sekuttia siis. 

14 kommenttia:

 1. Kaikkinensa varmasti mukava pikku reissu ja vaihtelua kaikille osapuolille. 😺
  Mekin olimme juhannuksen aikoihin kesäkodissa ja kaikki ne rutiinit mitkä kuuluu tehdä kun sinne menemme taas kerran myös tehtiin, pikku ulkotarha heti tarkastettiin ja siellä myös piti saada alkupaloiksi pienet tervetuloraksut.
  Kissat ovat tarkkoja, että kaikki menee entiseen hyvään malliin ja ne myös opetetaan jos joukossa on ns ensikertalaisia.
  Hyvää kesää teille sinne Naukulaan. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat todella tarkkoja tietyistä rutiineista, ne kuuluvat asiaan. Mukavaa kesää myös teille!

   Poista
 2. Suurperhe reissaa! Jos tulee vielä lisää kissoja, niin sun pitää vaihtaa tila-autoon ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, on teil auto tosi täynnänsä, ku teijän perhe lähtee reissunpäälle. Hienosti teil matkanteko käy ja mummu oli varmasti ilonen teijän seurasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mummulassa on jo tavaroita, ettei tarvitse ihan kaikkea roudata. Loppuisi kyllä autossa tila kesken.

   Poista
 4. On sitä tavaraa ja koppaa, kun koko porukalla lähdetään! :-D Huh. Mutta äitisi oli onnellinen ja varmaan viikonloppu muualla teki hyvää kaikille, vaihtelua nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vaihtelua ja mukavaa, mutta ei kukaan meitä olisi kahta yötä kauemmin kestänyt.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.