maanantai 8. heinäkuuta 2019

Puuhia

Mummulassa

Mitä me sitten teimme mummulassa? 

No, Sulo istui kissojen herkkukaapin edessä useammin kuin usein. Saattoi korvallaan viestittää, ettei hän nyt niiden herkkutikkujen perään niin olisi, mutta kun likat miettivät josko ne mummulassa maistuisivat. Ja kun eivät maistuneet, uhrautui Sulo ne syömään. 


Namu yritti ottaa päivänokosia huoneessa, missä olen aikaisemmin yöpynyt. Se on nyt mitä ilmeisemmin ainoastaan kissojen huone. Katsoimme myös pulujen tasajalkamarssia, tämän Sulo pyysi eritoten lähettemään puluntutkimuskeskuksen viehättävälle ja rakkaalle Friedelleen. Toki marssiuutinen on aivan mitätön uutinen verrattuna siihen, mitä Friede raportoi sunnuntaina.


Namu kokeili myös nukkua mummun huoneessa tuolilla. 

Koska nelikko oli varsin villi, oli heillä niin nälkä, ettei ruokakippoja ehtinyt maahan laittaa kun jo piti hotkien syödä. 
Hertta katsoi myös asiakseen asetella mummulan verhot hieman parempaan järjestykseen. Kaikki tytöt ihastuivat mummun uuden sängyn päätyyn ja marssivat sen päällä innoissaan. Myös silloin kun mummu yritti nukkua. 


 Kaikken parasta Hertan mielestä oli varmasti mummun menopeli. Siinä oli pienen kissan hyvä matkata paikasta toiseen. 


Mummulan reissu kesti vain kaksi yötä. Eikä meidän kenenkään kunto olisi varmasti pidempää reissua kestänytkään. Sen verran oli villiä meno. 

9 kommenttia:

 1. Sulo rakas, mikään pulu-uutinen ei ole mitätön! Pulujen tasajalkamarssi on myös uutta ja hyvin mielenkiintoista tietoa. Se vaikuttaa hyvin koreograafiselta ja järjestelmälliseltä, mikä sopii hyvin yhteen aiemmin raportoimiesi pulujen muodostelmaruokailujen kanssa. On siis ymmärrettävä, että pulut ovat hyvin järjestelmällisiä lintuja, vai mitä?

  Teidän mummulan visiitit on kyllä aina tavattoman mielenkiintoisia. Aina puluja, toisinaan fasaaneja, nyt vielä tuollainen uusi kulkuvälinekin ja mikä parasta, herkkukaappi ja nopeasti täyttyvät ruokakupit ja oma sänkykin! Kaikki on valmiiksi mietitty!

  *purrrRRrrR* Sulo-rakas ♥ *pusk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se teidän uutinen oli ihan tajunnanräjäyttävä! Mut sit vasta olisi tajulähtenytkin jos se olisi ollut teidän ihminen!

   Poista
  2. Se se vasta olisi ollut, jos se olisi ollut meidän ihminen! Sitten olisi kyllä ehkä pökertynyt. Paitsi pitkään ei olisi voinut olla pökerryksissä, koska pökertyneenä ei voi tehdä pulututkimusta.

   Poista
 2. Voihan villi sentään! Kuulostaa siltä, että muilla oli ehkä aika hauskaa, mutta Mammalla varsin rankkaa. Toivottavasti Mamma pystyy nyt toipumaan ja palautuu entiselleen pian. Jospa villikkojengi osaisi olla pari päivää vaikka ihan rauhallisesti vaan!

  VastaaPoista
 3. Kyä teil taas olikin kaikkee uuttaa menoo ja meininkii tarjolla Mummolle ja Mammalle. Eipä ihme, että nälkä tulee. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti tuon menon jälkeen nälkä ei ole mikään ihme.

   Poista
 4. Oon varma, että saat kyllä olla ja nukkua vanhassa huoneessasi! Kissaseura hyvää plussaa tietysti. Ja Hertta, hihii, hän tykkää siis ajeluista! Söpöliinit!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.