tiistai 23. heinäkuuta 2019

Söpöysvaroitus - Turussa

Päiväretkellä

Kesälomalla on ollut varsin mukavaa tehdä kissamaisia päiväretkiä ystävien seurassa. Yksi näistä retkistä vei meidät Turkuun kahteen eri osoitteeseen. Molemmissa osoitteissa oli päällä söpöysvaroitus, mutta rohkeina kissanaisina uhmasimme tuota hälyyttävää varoitusta. 

Ensin vuorossa oli Kyöpelivuoren kissala ja siellä olevat eurooppalaispennut. Kolme poikaa ja kilpikonnatyttö. Älkää pyörtykö! 

Emo ja pojat

Yhtään en yllä nyt tiedä yllä olevista kuvista kuka poika on kuka, kun korvat kertakaikkiaan menivät lukkoon, enkä pystynyt omaksumaan tuntomerkkejä. Kilpikonnatytön toki tunnistan. Emo ei ehtinyt poseeraamaan, sillä hän viiletti tuliaslelujen perässä sellaista kyytiä, että ei ollut mitään toivoa saada hänestä yksittäiskuvaa. 

Seuraava osoite Turussa johti Lumihelmen sijoituskotiin. Täällä pennut olivat vasta viiden vuorokauden ikäisiä. Ja millaiset pennut! Söpöysvaroitus on siis edelleen voimassa sekä lisänä erityinen täplämassuvaroitusEttä sellainen kesäretki kauniiseen Turkuun. 

11 kommenttia:

 1. Anteeksi pennut, mut mun silmissä vilkkuu vain miljoonatäplää ♥ Miten täplämassut voikin olla niin söpöjä, ooh, aah, iih!

  VastaaPoista
 2. Hopeiset täplät, tää täti pyärtyy. <3

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa Turku todella ihana paikka! Voi mitä ihania veijareita, viikareita, reippaita pikkuisia ja sitten vielä täydellinen minitäplämassu!

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä aivan liian söpöjä! 💖😻💖

  VastaaPoista
 5. Pyörrytään kumminkin! Heikotti jo ensimmäisten pentujen kohdalla ja täplämassukuvan kohdalla suusta tuli spontaani ui-äänne ♥ Ja nuo pikkuruiset kiiltävät tassut on ihan liikaa, voi apua ♥ (ajatella, että Friedelläkin on joskus ollut noin pienet tassut ja pienen pieni hopeatäplämassu!)

  Ei ole mitään sen söpömpää kuin kissanpentu! ♥

  VastaaPoista
 6. Kaikista varoituksista kiitos, mutta silti täplämassu meinasi pökräyttää. Että voi kisulapset olla söpöjä! Iiiiks.

  VastaaPoista
 7. Tuo pullero täplämasu on kyllä jo liikaa. Pökräsin.

  VastaaPoista
 8. Ui mitä söpöläisiä, ihanan pulskia palleroita <3

  VastaaPoista
 9. Eääääh miten ihania kaikki!! ♥ ♥ ♥ Pentuvierailut on niin parasta, mutta myös vaarallisia. Sulin totaalisesti hopealle täplämassulle, kerrassaaan hellyyttävä kuva(t) ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.