tiistai 28. huhtikuuta 2020

Hän syö ja nukkuu

Nukkuu ja syö

Karkauspäivänä Hertta lähti kosiomatkalle Simon luo. Hamekangasta ei tullut, vaan häät. 

Yleensä noin kolmen viikon kuluttua näkee onko hääyöstä tai tässä tapauksessa pitäisi kai sanoa öistä, sillä Hertta ja Simo heilastelivat lauantaista maanantaihin, tulossa jälkikasvua. Silloin yleensä nisät ovat jo hieman turvonneet ja karvoitus niiden ympäriltä harvenemassa. Hertalle kävi juuri niin. Myös toinen merkki tästä Pinkkitassun sukulinjasta löytyy. Rauha, Namun emo eli Pinkkitassun Edina, Namu, Noomi ja nyt sitten myös Hertta tiputtavat korvistansa karvat. 


Sittemmin tilanne on tasoittunut ja Hertan korvat ovat saaneet lisää karvoitusta. Vatsa pyöristyy ja painoa on tullut lisää jo yli kilon verran. Laskettu aika on 6.5. 

Kasvattaja on tuonut tänne Hertalle pesän valmiiksi. Toistaiseksi sitä on kyllä tainnut käyttää eniten Namu. Kiinnostusta se on herättänyt kaikissa. 

Pesä on hienoa käsityötä, siinä on irrotettava katto, laitoja saa alemmas ja 
sitä voi kätevästi siirrellä molemmilla puolilla olevista kahvoista. Tässä mä sitten kerron niille kuka on herra ja hidalgo. 
Heti sitten kun mä uskallan, sanoo Sulo. 

Hertan vastaus, kun kysyin monta sieltä on tulossa. 
Että ota tuosta nyt sitten selvää. 


Kuva tältä aamulta. 

Täällä on odottava tunnelma ja kaikki hyvin. Hertta syö ja nukkuu, nukkuu ja syö. Hertalla on koko ajan nälkä ja kaikki väistyvät kupeiltansa kun Hertta tulee maha heiluen paikalle. Ruokaa tarjoan entiseen verrattuna yli puolta enemmän ja nyt maistuvat raksutkin. Niitä päin Hertta ei ole juuri ennen katsellut. 

14 kommenttia:

 1. Mä tiedän että sieltä on tulossa... MONTA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitys tiivistyy...Noin viikon kuluttua tiedämme kuinka monta.

   Poista
 2. Oih, on siellä niin pyöreä massu!

  VastaaPoista
 3. Hih, no selvästi söpöjä sieltä on tulossa, siksi Hertta ehkä söpöilee?
  Ihana Sulo - puspuspuspus!
  Tuo korvien kaljuuntuminen on niin söpö ja hassu juttu, ja jotenkin niin ihanaa, että sitä tapahtuu Naukulassa jo monessa polvessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmasti oikea päätelmä, sieltä tulee söpöjä :)

   Poista
  2. Kaljukorvaisuus on kyllä hassu juttu, ja perinnöllinen vielä. Rauhalla oli mammana myös rupista aknea suupielissä, ja kaljukorvaisuus jatkui imetysaikanakin.

   Poista
 4. Nyt kannattaakin kerätä voimia, kun vielä voi. Masu on kyllä Hertalla muhkea ❤️ Sulolle taas Tsemppiä, pikkukissat voivat olla tosi jännittäviä tai jopa vähän pelottavia ��

  VastaaPoista
 5. Voi Hertta, koita jaksaa muhkean massun kanssa. Kohta on sun kaikki seitsemän pentua maailmassa ♥ Jep, me ollaan päätetty, että siellä on seittemän. Sillä jo me oikein muistetaan, niin mummallasi oli 5 ja äiteelläsi 6.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi se seitsemän oikein hyvä jatkumo tuolle sarjalle, mutta siihen en kyllä jaksa uskoa!

   Poista
  2. Me ollaan ihan samaa mieltä, että seitsemän♥️

   Poista
 6. Jännittävää, jännittävää! Kyllä siellä monta pentua varmasti on. Varo vaan Sulo, sulla on kohta paljon paimentamista. Sitten kun uskallat siis!

  Ja voi kaljuuntuneet korvat! Kaikenlaista se vauvojen odottaminen aiheuttaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä mitä Sulo tällä kerralla sanoo! Jännää ja jännitys sen kun kasvaa :D

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.