keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Huimapää

Nuorallakävelijä

Meillä kaikilla on varmasti mielikuva nuorallakävelijästä? Minä näen vaaleanpunaiseen tyllihameeseen puetun solakan nuoren naisen jolla on kädessään kaunis päivänvarjo auttamassa tasapainoilussa. 
Ja sitten on meidän Namu. Naukulan versio nuorallakävelijästä.Ketterä ja taitava, muttei niin solakka. En nyt muista mitä en suostunut tekemään kun Namu otti tämän vaihteen päällensä ja ryhtyi kaiteella keikkumaan. Mutta jotain taas jätin tekemättä tai tein väärin. 

10 kommenttia:

 1. Voishan se esittää vuorikiipeilijääkin jos kiipeäsi tuota mattoa pitkin ylös;) Kyllähän kynnet tuohon pureutuisi kuin jääpiikit vuorenrinteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vois, mutta saattaisii käydä niin, että tämä vuori rullautuisi mytyksi vuorikiipeilijän painosta :D

   Poista
 2. Vai niinkö teit :-D
  Musti on keksinyt mennä naapurin talon katolle. Pyrki sinne jo, kun valjasteltiin ja viime päivinä olen bongannut sen sieltä. En ole tätä tapaa aiemmin huomannut. Kun olen mennyt ulos vähän keskustelemaan sen kanssa asiasta, on se heti lähtenyt menemään harjan yli toiselle puolelle ja sieltä tikkaita alas. Tajuaa puolesta sanasta, koska mammaa ei oikein miellytä. Mutta eipä kissa tosin yleensä pyrikään miellyttämään, lajiominaisuus! Musti kuitenkin pyrkii pitämään kotirauhan.

  VastaaPoista
 3. Vai sillä tavalla Namu näyttää mieltään :-D

  Friede harrasti kerran nuorena nuorallatanssia anoppilassa verhotangon päällä. Keskellä yötä toki. Ilmeisesti oli tylsää enkä noussut häntä viihdyttämään... Kissat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pikku-Friedeä ♥ Keskellä yötä täällä nukutaan, ainakin niin luulen.

   Poista
 4. No hei, tottakai tuollaisen ihanan maton päälle on pakko päästä! Puuvillamatto on ihan paras oleskelu- ja kieriskelyalusta, miksei sitten kävelyalusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namusta se matto oli paras juuri tuossa kaiteen päällä

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Mutta hän on siinä varmoin tassuin. Eikä huimaa.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.