tiistai 21. heinäkuuta 2020

Kellallaan

Vieraita Naukulassa

Mikä kestää kolmekymmentä sekuntia? Se on aika siihen, kun Sulo havahtuu Puolu-tätinsä tuleen kylään ja on kellallaan massutäplät kohti kattoa olohuoneen lattialla. Joskus minä vielä muistan tämän videoida. Nyt en. 

Parhaan ystävän kanssa voi myös vaihtaa kuulumisia tarhassa muiden viettäessä aikaa sisällä. Ja koska Puolu on kuitenkin Sulon täti, niin pitihän se pyllykin tarkastaa. 




Perheen naiset ovat jo tottuneet tähän suhteeseen, mutta pikkupojilla riitti ihmettelemistä kun Puolu-täti pörhälsi sisään. 

8 kommenttia:

  1. Eikö kukaan naisväestä oo vielä lämmenny Sulon Puolu-tädille ja tehny eres pikkasen tuttavuutta? Toisaalta, onhan se hienoa kun on ikioma täti, ketä ei tartte muiden kanssa jakaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namu on. Silloin kun Puolu-tätillä oli omat raksut mukana... Katsopa tätä: https://naukulanperhe.blogspot.com/2019/02/osaatko-arvata.html

      Poista
  2. Kyllä Puolu-tädissä riittää ihmettelemistä sukupolvesta toiseen! Jotkut tädit taitaa olla tuollaisia vähän epäilyttävämpiä kuin toiset. Vaikka Sulosta Puolussa ei ole mitään epäilyksen aihetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulolla on välillä vaikeaa ymmärtää muiden suhtautumista tätiinsä. Vaikka hän kuinka kertoo eleillään, että täti on täysin vaaraton vaikka vähän välillä möyhääkin.

      Poista
  3. Tulihan se Puolukin sieltä. Ihana suhde noilla eläimillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestäni Sulon ja Puolun suhde on vallan ihana, eivät näe kamalan usein, mutta kun näkevät niin se on kerrassaan ihanaa.

      Poista
  4. Sulo taitaa supsuttaa Puolun korvaan, että voisit sä käydä useamminkin mua viihdyttämässä. Täällä vaan nuo pikkupojat häiriköi ja naisväki paapoo niitä. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulo ottaisi mielellään Puolun kylään vaikka joka päivä!

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.