maanantai 20. heinäkuuta 2020

Parvekkeella

Ritilähylly

Kuulun yhteen FB-ryhmään, jossa ihmiset jakavat kuvia ja tietoa turvallisista kissatarhoistaan ja parvekkeistaan. Jo keväällä löysin erittäin kiinnostavan kuvan. Kuvassa lasitetun parvekkeen yhden ikkunalasin tilalle oli viritetty tukeva ritilähylly. Sen ostopaikkakin oli mainittu ja koska tässä suhteellisen lähellä on kyseinen kauppa ajelin sinne eräänä päivänä siinä toivossa, että löytäisin kyseisen tuotteen. Löysin! Ja mikä ilahduttavinta, se sopii näihin mittoihin kuin nakutettu. Se on tukeava, eikä sitä saa pois taitavinkaan tassu. Se solahtaa parvekelasien uriin täydellisesti. 




Kyllä meidän nyt kelpaa paistatella päivää parvekkeellakin. Sen vielä sanon, että se henkilö kuka tämän on ensimmäiseksi keksinyt on nero! 

Tukevia ritilähyllyjä löytyy varmasti kaikista rautakaupoista. Meidän ritilämme on Lundbergs ja se on ostettu Bauhausista. Hintaa tälle huimalle parvekkeen kohennukselle tuli 25 euroa. Mikäli innostuit, niin muista tarkastaa, että ritilä pysyy paikallaan tukevasti! 

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö? Hän joka tämän on ensimmäisenä keksinyt, ansaitsisi mitallin!

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Olisi hyvä minunkin parvekkeelle, täytyy katsoa seuraavalla kaupunkikeikalla, onko niitä vielä, ja ottaa mitat parvekelasista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että kuuluvat vakiovarusteisiin rautakaupoissa.

      Poista
  3. Millä nimellä tuo ritilä löytyy? Yritin etsiä... Ja tuo on loistava juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän ritilämme on Lundbergs ja se on ostettu Bauhausista. Eli jos haet ritilähylly Lundbergs, niin löydät varmasti. Luulisi, että muillakin rautakaupoilla on omia merkkejänsä.

      Poista
  4. Kukapa olisi arvannutkaan tuollaista kokeilla! :D Aivan mahtava keksintö ja miekin kun olen siinä ryhmässä, niin näyttää tosi moni kisutalous ottaneen onnistuneesti omakseen! Harmi kun meidän nykyisessä ei ole parveketta, tuuletusmahdollisuus olisi ollut aikaisemmissa asunnoissa aikamoinen helpotus.

    VastaaPoista
  5. Tuohan on hyvä ratkaisu. Meidänkin kissat viihtyvät parvekkeella. Nyt toki taloyhtiössä alkaa parvekelasien huolto, joten eivät saa toki sen aikana mennä sinne.

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.