sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Vatsavaivoja

Hertalla

Hertalla on ollut vatsavaivoja ja niiden johdosta ollaan käyty viime viikolla eläinlääkärissä. Verikokeiden mukaan ei onneksi mitään huolestuttavaa löytynyt ja ruoka ja vesikin on koko ajan maistunut. Halusin kuitenkin varmistua asiasta. 

Otin eläinlääkärille varmuuden vuoksi pojat mukaan, vaikka heillä on kaikki kunnossa. Pojat matkustivat ensimmäisen kerran autossa ja omassa kuljetusboksissaan. Tai no. Sulon yhdestä lempinukkumapaikasta, Naukulan pienimässä kuljetuskopassa. Automatkalla kuului pientä maukumista sekä Hertan että poikien boksista. Eläinlääkärillä pojat olivat hiljaa ja mitä ilmeisemmin eläinlääkärissä oli niin tylsää, että pojat ottivat pienet tirsat. 


Voitaisko päästä ulos juoksee?

Ai eikö? Höh.

Hiljaa nyt pojat, oon ollut täällä ennenkin.  

Tää on tylsä paikka, ei mitään tekemistä.
Ei saa ees juosta. 


Nyt täällä on kerätty näytteitä Hertan pottahommista ja katsotaan, josko niitä enää tarvitsee minnekään kiikutaakaan kun kaikki on ollut perjantain jälkeen kunnossa. 

Mainitaan vielä, että verikokeen ottaminen sujui paremmin kuin silloin kun Hertasta otettiin edellisen kerran verikoe (Felv, ja Fiv-testit sekä veriryhmän selvittäminen hyvissä ajoin ennen hääyötä). Lieneekö syynä se, että ihana eläinlääkärimme jutteli Hertalle ja sanoi: "Olet nyt äiti. Äitien täytyy kestää kaikenlaisia asioita." 

1 kommentti:

  1. Reippaat pienet, hyvä treeni heille. ♥ Ja hienosti myös Hertta, on se hyvä tutkia ihan senkin takia, jos sattuu tapahtumaan kuuluisa ihmeparantuminen ellkäynnin jälkeen kuten näyttäisi (toivottavasti) käyneenkin. xD

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.