perjantai 19. maaliskuuta 2021

Asennus

 ja sen seuraukset

Laatikot siis purettiin eilen ja sisällystä ryhdyttiin myös kasaamaan. Apuvoimat, aputassut tai työnjohto, millä nimellä Naukulan nelikkoa nyt halutaankaan tässä kohdin kutsua, osallistui jokaiseen vaiheeseen. Siis ihan jokaiseen. Koska oli ilta ja pimeää, niin kännykkäkuvat ovat mitä ovat, mutta eiköhän niistä tule kuitenkin asia selväksi. Muutaman kerran, siis ihan vain muutaman kerran oli sellainen tunne, että yksin olisin saattanut olla hiukan nopeampi. Mutta se hyöty tästä kyllä oli, että kaikkia neljää nukutti yöllä niin hyvin, että heräsimme kaikki yhdessä vasta siinä kello seitsemän aamulla. 

11 kommenttia:

 1. Nyt mamma ei kyllä ole laskenut oikein. Eihän noin pienelle pöydälle mahdu kuin kaksi kissaa 😼

  VastaaPoista
 2. Vähänkö virkistävää ja hauskaa iltapuuhaa! Mainiota, että kerrankin sait nukkua aamulla. Pitäisiköhän tuo nyt sitten purkaa ja koota joka ilta uudestaan?

  VastaaPoista
 3. Oo wau, ootta päässy näyttämään kuinka hyviä olette tassuistanne. Mamma ei olisi taatusti pärjänny sekuntiakaan ilman teidän asiantuntevaa apua. Ei siis ihmekään, että teitä nukutti hiukka pidempään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi. Nukuttiin kaikki makoisasti kun oli saatu aivojumppaa erilaisten osien ja ruuvien kanssa.

   Poista
 4. Täytyyhän sitä työnjohto olla paikalla! Ja tietysti hyvä että koko sakkia sitten tämmöinen uurastus pisti väsyttämään=)

  VastaaPoista
 5. Pitihän sitä tarkkailla, että mami kokoaa osat oikein yhteen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhumattakaan siitä, että piti tarkastaa olivatko pahvilaatikot varmasti tyhjiä.

   Poista
 6. On nuo kissat varsinaisia ihania häiriköi... ei kun apulaisia.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.