torstai 29. heinäkuuta 2021

Este tai ainakin hidaste

 Kirjoittamiselle

Tietokoneaikani on varsin rajattua. Kun on tietokoneella, kissa ei voi olla sylissä. 


Ja kun käsivarren tai käsivarsien päällä makaa sylinkipeä kissa, on vaan parempi siirtyä sohvalle tai sänkyyn pötköttämään. Noomi nyt kerta kaikkiaan tarvitsee vähintään sen 30 minuuttia syliaikaa päivässä. 

14 kommenttia:

 1. Hurmaava apulainen. Eihän sille voi olla vihainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tietenkään, mutta kyllä se välillä vähän hommia hidastaa. Vaan mikäs kiire tässä...

   Poista
 2. Ehkä Noomi luulee, että mamma tarvitsee sen vähintään 30 minuutin sylittelyajan. Jos vaikka joku on kertonut Noomille, että mamma toivoi kovasti sylikissaa. Ja Noomi on päättänyt, että hänen tehtävänsä on toimittaa tätä sylikissan virkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän oli juuri niin, että kaipasin sylikissaa ja sen totisesti sain. Olen myös alkanut epäillä, että kaikki ne kuvat missä punatabbypentu on kiivennyt syliini, on Noomista.

   Poista
 3. Ihana!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Hih, meillä tuo on ratkaistu siten, että maataan näppiksen ja palvelijan välissä jolloin vain pää tulee käden päälle painoksi. Niin no, tuo toimii siihen asti kun vain yksi on hakemassa sylitystä, mutta kun toinen haluaa myös samaan aikaan niin käsien mitta vaan loppuu kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, teillä taitaa olla useampiakin sylikissoja. Täällä yksi on vailla vertaa vaikka tyttärensä kovasti myös yrittää, muttei aina ehdi.

   Poista
 5. Ei tule rasitusvammoja, kun ranne on lämpimässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta se kyllä vähän lisääkin rasitusta kun pitäisi käsiä liikutella.

   Poista
 6. Hassu Nooni, kyllä ihmisen sylissä voisi olla, vaikka se olisi tietokoneellakin! Tai yleensä istuma-asennossa. Se antaisi jopa enemmän mahdollisuuksia sylittelyyn.

  Sylikissuus sinänsä on hyvin toivottavaa ja asiallista. Meillä on nykyisin sylikissoista vähän pulaa, Figo on joskus sylissä, mutta Arttu ei ehdi. Ehkä sekin sitten vanhemmiten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi Milo periä Noomi-mummiltansa sylikissuuden. Hertallakin on hieman vaikeuksia ehtiä syliin kun on niin paljo asioita hoidettavana ja kamala kiire koko ajan.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.