maanantai 12. heinäkuuta 2021

Ihme ja kumma

 Nukkumisjärjestelyistä

Huh, hellettä! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, oli niin kuuma, että petasin itselleni suosiolla pedin alakertaan. Siellä on sentään vähän viileämpää kuin yläkerrassa, vaikka viileää ei toki ole missään. Luonnollisesti moinen kummastutti Naukulan kissaväestöä erittäin paljon. 


Lämpötilan puolesta nukuin hyvin. Noomi nukkui jalkojeni päällä koko yön, Hertta osan aikaa. Namu kävi välillä istuskelemassa vieressä ja tuijotti minua herkeämättä. Sulo nousi takajaloilleen ja nuuhkutteli kasvojani. Totesivat ilmeisesti kuitenkin kaiken olevan hyvin, vaikka näin kummallisella tavalla käyttäydyinkin. Yläkerrassahan täällä nukkua pitäisi. 

11 kommenttia:

 1. Onneksi valvonta ja huolenpito jatkui oudossa nukkumapaikassakin. Rentouttavia unia koko porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileämpää oli taatusti, muttei välttämättä rentouttavaa.

   Poista
 2. Outoa, hyvin outoa. Miten tuossa kissa pystyy nukkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Yhtään ei taas ajateltu kissa jos neljääkään.

   Poista
 3. Voi ei, Mamma on heittäytynyt ihan hurjaksi.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on ihmiset nukkuneet alakerrassa vierashuoneessa, vaikka niiden nukkumapaikka on vintissä. Ei se kyllä haittaa, koska vierashuoneessa on ihan hyvä nukkua kans. Figo nukkuu siellä usein muutenkin. Omituista petikäytöstä silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se omituista. Ymmärrä nyt sitten noita ihmisiä? T. Sulo, Namu, Noomi ja Hertta

   Poista
 5. :-D Kissojen hämmästys on kyllä hauskaa! Me ollaan nukuttu välillä sängyssä väärinpäin, jotta ollaan vähän lähempänä ikkunaa ja mahdollista ilmanhenkäystä - ja Nuppu melkein hyppäsi ilmaan hämmästyksestä ekana aamuna, kun se päästettiin nurinkuriseen makkariin! Jujukin kiikkasi pitkään ennen kuin uskalsi tulla moikkaamaan. Nyt tuo onkin jo ihan tuttu juttu.

  VastaaPoista
 6. Ihmisillä on aina tuollaisia kummallisia päähänpistoja, jotka sekoittavat kissojen arkipäivää 😼

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.