lauantai 24. heinäkuuta 2021

Kaksi elävää saalista

 ja kaksi kuollutta

Tänä kesänä on saalistusonni ollut myötä. En tosin tiedä ketä on onnistanut vai keitä on onnistanut. Ensimmäiseksi havahduin siihen, että ulkotarhasta tuotiin sisälle päästäinen. Se pötkötteli sitten kuolleena olohuoneen matolla, kunnes ikävästi korjasin sen pois. Seuraavaksi sain sisälle myyrän (ehkä metsämyyrä?), valitettavasti se tarjoiltiin minulle elävänä. Aikanansa sitä sitten yhdessä jahdattiin ja sitten se katosi. Lieneekö tälläkin hetkellä vipeltävän ympäriinsä Naukulan väen nukkuessa? Hui. 


Sori vaan likat, en usko, että saatte pitää totakaan. 


Seuraavatkin kaksi oli sitten myyriä. Tai saattaa olla, että se kuolleena löytynyt oli se joka katosi. Ei voi tietää, eikä viikkosiivouksessa ole mitään löytynyt. Että ehkä niitä sittenkin oli kolme. Minun mielestäni tarpeeksi siinäkin. 

10 kommenttia:

 1. Ehkä arvoisat metsästäjät odottavat trofeeta ilmestyväksi Naukulan seinälle, kun noin ahkerasti kannetaan saalista näytille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä. Eikä tämänpäiväinenkään valitettavasti trofeeksi päätynyt.

   Poista
 2. No jo on tapahtumia! Olisi varmasti ihan kivaa, että se yksi kuollut oli se sama, joka oli aiemmin elävä ;-D

  VastaaPoista
 3. Ooh, teitä on onnistanut. Tommosta suurriistaa ootta saanu saalistaa. Meillä vaan nää öttiäiset... Saadaanko tulla teille metsästysretkelle?!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, sepä vasta jännää olisi se jos tulisitte :D

   Poista
 4. Teidän tarha on todellinen suurriistan koti! Mamma saisi kyllä olla tyytyväinen, että karsitte myyräkantaa, säästyy mamman kasvit.

  VastaaPoista
 5. Minusta jotenkin tuntuu, että Sulon veikkaus meni oikein :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.