keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Ruska ja Rauha

 Suvilystipaikassaan

Muutamia viikkoja sitten hain muutaman rouvan ja Puolu-tädin matkaan ja suuntasimme kesäpäivän viettoon Namun ja Sulon mummon Ruskan (Pinkkitassun Bette, EUR f 22) ja Namun äidin Rauhan (Pinkkitassun Edina, EUR e 24) luo. Kyydissä olivat Pinkkitassun D-pentueen Didin (Dionysos), Minnin (Diana) ja Mesin (Dorothyn eli Sulon äidin) palvelijat.

Oli mukava lähteä porukalla kyläilemään. Viime kesänä poikkesin koronatilanteen vuonna yksin ja kahvitkin juotiin ulkona. Tänä vuonna uskaltauduimme matkaan yhdessä, kun moni meistä oli saanut jo molemmat rokotukset. Pienessä tilassa eli autossa käytimme toki maskeja.

Rauha, Namun emo.


Ruska, Rauhan emo ja Sulon ja Namun mummo.

Ruskalla ja Rauhalla on mielestäni maailman kaunein ulkotarha. Minä voisin istuskella tuolla vaikka kuinka kauan itsekin ja niin olen joskus tehnytkin. 

Kiitos isäntäväelle ja matkaseuralaisille! Oli mukava reissu. 


Koodien selitykset: 

EUR = eurooppalainen eli kissan rotu, 

f=kilpikonnaväritys, 

e=creme, 

22 = tabbykuvio ja 

24 on täplikäs. 

14 kommenttia:

 1. Tulipa tämä sopivasti, juuri yksi päivä mietin mitä Ruskalle ja Rauhalle ja koko porukalle kuuluu. Hieno on kesäpaikan ulkotarha.

  VastaaPoista
 2. Oli ihana päivä, ja Merjalta tuli hienoja kuvia muistoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivaa! Laitan kuvia sähköpostitse, kunhan tulee sellainen hetki.

   Poista
 3. Ihanat Ruska ja Rauha! Ja todellakin, erittäin kaunis tarha. Tulee mieleen välimerellinen varjotalo (kasvihuoneen sijasta siellä tarvitaan sellaista kasvihuonetta, jossa on varjoa ja jonka läpi puhaltaa viilentävä ilmavirta). Aivan ihana! Suvilystipaikassa viihtyvät kissat ja ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimerelliselle varjotalolle on kyllä ollut tarvetta nyt täällä pohjolassakin.

   Poista
 4. Kesän huippupäivä! Vihdoin ja viimein pääsin Puolu-tädin kanssa Ruskan (oi, miten ihanat smaragdisilmät) ja Rauhan (pehmoinen beessi pörhykkä) kesäparatiisiin <3 Kiitos isäntäväki.

  VastaaPoista
 5. Kyllä huomaa, mistä Namun kauneus ja Sulon komeus periytyvät! 😻 Niin ihanat Ruska ja Rauha😻

  VastaaPoista
 6. Ihana nähdä Ruska ja Rauha pitkästä aikaa. Ovat upeita ja tarha on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 7. Tuo tarha on tosiaan ihana ja saattaa hyvinkin olla maailman kaunein. Tosin teidän oma ulkotarha ei kylläkään häviä siinä kilpailussa ollenkaan.

  Ruskan ja Namun ilmeissä on minun mielestäni samanlaista tomeruutta. Vaikka uskon kyllä Rauhankin olevan hyvin tomera. Hurmaavia daameja kumpainenkin! Kissat ovat sitten verrattoman kauniita olentoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tarhassa ei ole keinua. Puute! Rauha se vasta tomera onkin. Saanut siksi jopa lempinimen Räyhä. Toisin ei koskaan ole näyttänyt minulle tätä puoltaan. Rauha on minulle vain Rauha.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.