torstai 17. marraskuuta 2011

Edistystä

Saunassa

Nyt ei kurkkua enää kutita niin paljoa! Saunan karhunvilla on saanut laudoituksen päälleen. Ahkeria remonttimiehet ovat kyllä olleet ja tuntuu valmistuvan ihan aikataulussa. Sehän on erittäin hyvä asia, sillä silloin Helmi pääsee kotiin sunnuntaina.


8 kommenttia:

 1. Näyttää valoisammalta :-) vai onko se vaan tehokkaan salaman ansiota!? Puun sävy näyttää ihan Helmin turkin mukaan valikoidulta.
  Meille pitää saada sitten ruskea-musta-raidallinen :-o
  T. Tikrun ihmismamma

  VastaaPoista
 2. No niin mustakin näyttää valoisammalta! Siihen taitaa tulla vielä joku lakka päälle, saas nähdä miltä sitten näyttää. Teille EHDOTTOMASTI ruskea-musta-raidallinen sauna :D

  VastaaPoista
 3. Helmillä onkin varmaan tutkimista ja ihmettelemistä kotiin palauttuaan, jos hänen saunaansa on muutettu hänen poissa ollessaan. Mammalle tiedoksi, jos maltat käydä Myllypuron kissanäytelyssä, että meidän Ruska, virallisesti Pinkkitassun Bette, on siellä näyttelyssä sunnuntaina. Luultavasti sijoitettuna jonnekin eurooppalaiskissojen alueelle.

  VastaaPoista
 4. Helmi on todennäköisesti kovin ihmeissään! Oi, olisi ihana nähdä Ruska, mutta nyt näyttää siltä että tuleva sunnuntai on vähän mahdoton. Kerrothan jos Ruskaa pääsee ihailemaan joskus toistekin?

  VastaaPoista
 5. Hieno ja eläköön aikataulussa pysyvät remppamiehet! Helmillä on sitten paljon tutkittavaa ja haisteltavaa - ja pitäisikö mahdolliset lakkasävyt hyväksyttää ensin johtajattarella? Varmuuden vuoksi. Jos hän on oikukas niin saattaa mennä koko sauna vaihtoon ;-)
  (Voin kuvitella: Helmi tulee sisään, katsoo saunaa, polkee jalkaa ja huutaa "Kaikki uusiksi!")

  VastaaPoista
 6. Valoisaa ja kirkasta on. Uusi puu näyttää hienolta. Tuliko uusi lattiakin? Jos sauna näyttää uudelta, se myös varmasti tuoksuu erilaiselta ja kenties vieraaltakin Helmin nenuun. Jos Mamma vaikuttaa tyytyväiseltä, niin mitähän Helmi mahtaa tuumata?

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! Kohta pääsee Helmi kotiin, JEE!

  Mutta mites, jos saunan tulee sointua kissaan, onko väliä kumpaan/mihin kissaan? Täplikäs sauna (oli se sitten hopea- tai sinitäplikäs) vois kyllä olla aika metka :p

  VastaaPoista
 8. Juu, Mamma, kerrotaa taas, ko tullee seuraava kissanäyttely.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.