lauantai 12. marraskuuta 2011

Uusi mökki

Parvekkeelle

Viimeisimmässä Zooplustilauksessa tuli Helmille myös uusi mökki parvekkeelle. Vielä se ei ole kovasti kiinnostanut, mutta eipä juuri mikään muukaan näillä kylmenevillä keleillä. Kaukana häämöttävä uusi parvekekausi näyttää sitten miten minun kävi tämän hankinnan kanssa.


Pieni kurkistus piti tehdä majaan, muttei sinne ihan kokonaan menty. Muutenhan olisi voinut tälle mammalle tulla onnistunut olo ostoksensa suhteen.

17 kommenttia:

 1. Tuo on todella hieno! Helmilläkin on nyt oma linna, niin kuin meidän pojilla, Koratian kuninkaallisilla ja Unnalla :-)
  Meillähän maja - siis anteeksi linna - kelpasi vasta kun otin pehmiketyynyt pois. Mutta ehkä prinsessat ovat vaateliaampia, pitäisiköhän laittaa herne sinne tyynyn alle? Tai ottaa mahdolliset tyynyt pois ja hankkia uudet erilaiset tilalle? Helmihän on kissa, kuten tiedetään ;-)

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno! Ihan prinsessakissan mökki.
  Meillä myös suurin osa kisuista esittää hyvin viileätä, kun saavat jonkin uuden kapistuksen. Muska on ainoa, joka tulee innoissaan tutkimaan, mutta se onkin aika koiramainen kissa :)

  VastaaPoista
 3. Saila: Tai ottaa patjat pois ja laittaa herne tilalle? :D

  Todella hieno tämä Naukulan huvila! Toivottavasti Helmikin mielistyy, jahka terassikausi jälleen alkaa :)

  VastaaPoista
 4. Saila: Helmi on Kissa. Pehmusteet siirtyivät tuohon päälle ulkoa, ja eivät tod.näk tule siinä olemaan. Helmi ei oikein pehmusteistä piittaa :)

  Tasha: Juu, yritettiin kuitenkin pysyä vähän ei-prinsessamaisina kun hankittiin tuo harmaa-valkoinen. Tarjolla olisi ollut myös vaaleanpunainen...

  Millan: Niin - yrittävät varmasti säilyttää kissamaisuutensa viimeiseen asti :)

  Ella: Huvilapa hyvinkin :D

  VastaaPoista
 5. Hieno! Kyllä sitten keväällä kelpaa ulkoilukausi aloittaa. Katselin itse tota mökkiä joskus ihan sisätiloihin, jos olisi vaikka hiekkiksen piilottanut tuonne sisään, mutta taitaa olla vähän vääränkokoinen sellaiseen tarkoitukseen...

  VastaaPoista
 6. Hih, meilläkin on tätä linnaa joskus katseltu tuolta Zooplussalta. Taidan kuitenkin päätyä tekemään jonkinlaisen rakennelman itse :)

  VastaaPoista
 7. Mahdottoman hieno huvila, ei voi muuta sanoa. Jos Helmi viis veisaa pehmusteista, tuli mieleen onko Mamma tarjonnut Helmille untuvatäkkiä? Ts. toisin sanoen jättänyt toppaliiviä ohimennen lojumaan johonkin houkuttimeksi?

  VastaaPoista
 8. Hieno on linna! Toivottavasti kelpaa Johtajattarelle ;)

  VastaaPoista
 9. Ooohhh päheeeeee! Sitten kun siihen saa vielä omat hajut, niin jopa kelpaa lomamökkeillä!

  VastaaPoista
 10. Kyllä on hieno! Ehkä sitten ensi parvekekaudella maja kiinnostaa enemmän Helmiäkin.

  VastaaPoista
 11. Toi on hieno! Joko oot Helmi jo kirjoittanut joulupukille? Me ollaan. T.Priku ja Killi

  VastaaPoista
 12. Merkilliset ovat kissan aatokset : )

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteista! Mökki on hieno, ja sopisi kyllä sisätiloihinkin. Vessan siivoaminen sieltä voisi olla hankalaa kun tuo kansi on ruuvattava kiinni ettei keiku. Pehmusteet täytyy vaihtaa tai poistaa, ehkä untuvaakin pitäisi kokeilla. Joulupukille ei ole kirjoitettu, mutta joulukorttikuvat on otettu!

  VastaaPoista
 14. Hehehehe!
  Tosi hieno!
  Hehehehehe!
  Naureskelen vaan, kun tulee oma runoilijan maja mieleen.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.