lauantai 5. marraskuuta 2011

Odottelua

Ei tietoa aikatauluista

Naukulassa asiat ovat ennallaan, ja täällä odotellaan pikku miehen siirtoa uuteen kotiin. Vielä ei aikataulu ole selvillä. Eilen illalla kokeilin taas yhteiseloa, eikä se sujunut. Sen lisäksi, että pirttihirmu Helmi ajoi pienokaisen sohvan alle, painui se itse perässä rähisemään. Nyt eristyksessä kaikki on taas mallillansa.

Odottavan aika on pitkä, mutta onneksi on leluja!

6 kommenttia:

 1. Tarkoittaako tämä sitä, että tuleva koti on jo selvillä? Pitääkö tässä toivottaa Tarmolle onnea uuteen kotiin? ;)

  Odottavan aika on pitkä, mutta eiköhän tuollainen pikkupoika tekemistä keksi aikansa kuluksi :D

  VastaaPoista
 2. En tiedä onko koti selvillä. Liputan edelleen täällä vierailleen parin puolesta. Pikkupoika on kyllä kekseliäs ;) se on selvä se!

  VastaaPoista
 3. Tarmo on niin suloinen pikkumies <3 Sillä on ihanan syyttävä katse, oikein kissamainen ilme <3 Vaikka on vielä niin pieni! Voi kun koti pian löytyisi.

  VastaaPoista
 4. Johtajatar ei ole nyt oikein selvillä, miten alaisia kohtaan pitää käyttäytyä! Auttaisiko johtamiskoulutus? (Kaikissa firmoissa ei auta...köh..)

  VastaaPoista
 5. Voi Tarmoa. Varsinainen hurmuri. Toivotaan että se pääsee pian uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 6. Söpö tämä Tarmo tässäkin, toivottavasti elo pian iloksi muuttuu Tarmolle. Vaikka en usko, että olo Naukulassa mitään kurjuutta on hänelle ollut. Onhan sielläkin ollut ihana Mamma ja se hirmuinen Täti... no ei siitä sen enempää. On se kumma, että Tarmo paljasti Helmissä uinuneen pirttihirmun. Olikohan Helmi aina ennen niin Wilman pehmeän tassun alla, etteivät pirttihirmun elkeet päässeet näkyviin?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.