keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Sisustamista

Suoraan 80-luvulta

Kaikki varmasti tietävät, että kissaperheissä tavaroiden ja huonekalujen sijainnilla on suuri merkitys. Jossain paikassa tavara ei kelpaa ja kun sen sijoittaa (vaikkapa vahingossa) uuteen paikkaan, siitä tuleekin sitten supersuosittu.

Näin kävi Naukulan 80-luvun nahkarahin kanssa. Kirjastossa tai parvekkeella se ei kiinnostanut pätkän vertaa ja nyt se on hitti ollessaan keskellä olohuoneen lattiaa.

Eihän sitä sitten siitä voi mihinkään siirtää. Jos Helmi haluaa pallin keskelle lattiaa, niin siinähän sitten nököttää.

13 kommenttia:

 1. Ou yeah. Back to 80´s!
  Jos kuningar jotain tahtoo, sen kuningatar saakoon!

  VastaaPoista
 2. Kissan ehdoilla, kissan ehdoilla :) Muuten, tosi hyvä tuo idea edellisessä postauksessa tuosta ruokapelistä. Sellainen voisi toimia myös meillä. Täältä saa aina niin hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
 3. Tuli tuossa mieleen, että mikseikähän kissoja ole enempää sisustussuunnittelijoina? Kissan suunnittelemassa sisustuksessa olis pakostikin Feng Shuit ja muut just eikä melkeen kohdillaan! Senhän huomaa Helmistäkin, rahi on NYT oikealla kohdalla ja käyttökelpoinen, jos se on muualla, menee energiat sekasin (jos ei muuta niin siksi, ettei sen päällä nukuta niin hyvin, ja jos ei nukuta, ei ole energiaakaan). ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä Helmi tietää, missä nahkarahi on parhaimmillaan! Onneksi Mammalla on apuna tuollainen sisustusammattilainen, sillä muutenhan olisi voinut jäädä kokonaan huomaamatta, että paras paikka tosiaan on keskellä huonetta :D

  VastaaPoista
 5. Helmi varmaan viihtyy keskellä huonetta, saa maata mukavasti paikallaan ja samalla sivusilmällä partioida koko huushollia tai siis ainakin olohuonetta. Rapsutuksia ja silityksiä Helmille!

  VastaaPoista
 6. Ihan ilmiselvää kuka kaapin tai nahkarahin paikan määrää Naukulassa, Helmi on aito Johtajatar! Ja sisustussuunnittelija, olen tässä asiassa ehdottomasti samaa mieltä edellisten kanssa. Nyt on energiat sun muut kohdallaan!
  Ja taitaa Helmi voida aivan mahtavan hyvin yksinvaltiaana! :)

  Paljon haleja Naukulaan! :-)

  VastaaPoista
 7. Jotenkin tuntuu, että kissojen mielestä mikä tahansa esine on paras, kun se on mahdollisimman keskellä kaikkea. :)

  VastaaPoista
 8. Oi Helmi-keskipiste! Elämänlaatusi taitaa olla huipussaan. Meillä Jaffa reppana joutui hoitopaikkaan kahdeksi viikoksi kun me muut lähdemme reissuun. Onneksi on tuttu paikka. Jaffa poikaa siellä määrää Misu emäntä.

  VastaaPoista
 9. Keskeltä näkee hyvin, ja keskellä näkyy hyvin!

  VastaaPoista
 10. Ehkä Helmille pitäisi myös tupeerata kasariotsis? Keskellä on hyvä, muistetaan sitten kuka tätä taloutta pyörittää.

  Hyvää matkaa Kirstille & kumppaneille!

  VastaaPoista
 11. Just näin! Myös vesi maistuu TOSI hyvältä jos kippo on oikeessa paikassa. Meillä on neljä vesikippoa, mutta juon nyt vaan siitä, jonka mutsi vahingossa laski olkkarin matolle. Se paikka on niiiiiin paras! Ihmiset ei tajuu näitä feng shui-juttuja yhtään niin hyvin kuin me!

  VastaaPoista
 12. Helmi! Et tuu sitten käymään meillä. Meidän varastossa on eräs kasarihenkinen nahkapalli, jonka sijoituspaikasta käydään ikuista keskustelua. Jos Helmi tulisi tänne sisustamaan, joutuisin ilmeisesti häviölle sisustusneuvotteluissa. :D

  Sulolle terveisiä, että täällä ymmärretään hyvin tuollaista vesikuppiajattelua. Cisun ja Toton mielestä paras kuppi on saunassa ja toiseksi paras pöydällä. Lattialla olevasta kupista ei voi juoda, se olisi liian tylsää ja tavallista.

  VastaaPoista
 13. Sulo: Niin se taitaa olla! Teillä on tietoa asioiden oikeista paikoista :)

  Jenni: Ehkä olisi muutenkin paras kaikkien mielenrauhan vuoksi ettei Helmi tulisi visiitille? Vaikka kaukorakkaus onkin ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.