keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Väsymystä

ja pieni video elokuulta

Kyllä tämä pimeä ja työntäyteinen marraskuu on tehnyt tehtävänsä. Täällä ollaan nyt sekä aamu- että iltaunisia. Tämä pätee sekä mammaan että Helmiin. Aamuisin on niin vaikea nousta ylös kuudelta, kun vieressä tai sängyn vieressä olevassa korissa kehrää tyytyväisyyttään Helmi. Pieni näyte aiheesta löytyy jo elokuussa kuvatulta videonpätkältä. Jos äänet ovat kovalla, kuulette Helmin tyytyväisen hurinan, mutta valitettavasti myös kaikki minun aiheuttamat kolinat ja rapinat.

Uusi työkin on varmasti osasyyllinen väsymykseen, sillä kaikki ympärillä on uutta ja minä "hieman" kärsimätön. Haluaisin oppia kaiken heti! Mahdotonta, tiedän. *syvä huokaus*

14 kommenttia:

 1. Tämä pimeys se on mikä väsyttää. Kun tulisi vähän lunta maahan, tulisi valoisampaa..
  Kyllä maltti on valttia työn opettelussakin, ja kyllä sen ehtii, varmasti.Tsemppiä:)

  VastaaPoista
 2. Ihana Helmi♥
  Se on niin vaikeaa (sekä sydäntäsärkevää ja -raastavaa) nousta aamulla ylös pienen, lämpimän ja kehräävän kissan vierestä. Enemmän kuin mielellään sitä jäisi kissan viereen.

  VastaaPoista
 3. Mä juuri kirjoitin blogiin, että kissat tuntuvat välillä ymmärtävän elämästä enemmän kuin me ihmiset, niinpä näyttää Helmikin tekevän. <3 Kysy vaan Helmiltä, kannattaako uuden oppimisen kanssa hötkyillä vai ei. Ei kannata.

  Tsemppiä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Täälkin väsyttää, tiedetään täsmälleen miltä mammasta ja Helmistä tuntuu. Onneksi kohta on joulu niin saa hyvällä omallatunnolla ja ajan kanssa torkkua...

  VastaaPoista
 5. Voi söpöläinen Helmi ♥ Ei tuollaisen vierestä kyllä nousisi!

  Malttia sen työn kanssa, kyllä se hyvin menee! ;)

  VastaaPoista
 6. kaikki uuden oppiminen väsyttää. On se kivaakin, mutta aivo vaan väsyy. Ihminen on vähän silleen rakennettu.

  VastaaPoista
 7. Helmillä on tuossa kuvassa ihanan intensiivinen, avoin ja valpas katse. Hän varmaan katselee Mammaa ja nauttii näkemästään. Ainakin minusta on tuntunut, että kissat nauttivat tärkeitten ihmistensä katselemisesta ja näkemisestä.

  VastaaPoista
 8. Minä kanssa ihailin tuota Helmin katsetta. Kai hän siinä yritti viestittää, että tuu nyt Mamma vaan lepäileen!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä Mamma! Muista lepo ja inhimillisen pituiset työpäivät. Kohta alkaa jo helpottaa kun päivät pitenee.

  VastaaPoista
 10. Suloinen onnen Helmi <3

  Jaksamisia Mamman ja Helmin syksyyn. Uudet tehtävät ottavat aina aikansa omaksua ja siihen saakka vievät voimia tavallistakin enemmän. Helmillä on helpompaa, vaikka onhan Helmikin uudessa virassaan johtajattarena, vaan kissana onkin tietysti siihen virkaan aivan luotu.

  VastaaPoista
 11. Oi ja voi, näin on! Helmi sentään saa jäädä lämpimään, ei tarvitse mennä kylmään ulkoilmaan lirille. Mutta on se rankkaa. Me herätään vasta seiskalta ja pimeetä on. Onnea teidän mammalle uudesta työstä, meidän mutsi onneksi ei ole vielä sellaista löytänyt = orja paikalla aina!

  VastaaPoista
 12. Voi miten lutuinen ja miten vetoava katse! <3
  Uusi työ on kyllä aina todella väsyttävä, vaikkei edes työ sinänsä olisi raskas. Yhdistettynä tähän pimeyteen on varmasti erityisen vaikea jaksaa oikein mitään.

  VastaaPoista
 13. Vaikkei lumifaneja ollakaan, niin kyllä se lumi toisi vähän valoa! Tämä pimeys ja märkyys todella vie voimia!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kommenteista! Minunkin mielestäni Helmin katseessa näkyy rakkaus ♥ Helmi on sellainen ihana "pieni" kehräyskone. :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.