lauantai 5. marraskuuta 2011

Keski-ikäisten valtakunta - Naukula

Tarmo Tiikeri jatkoi matkaansa

Täällä käynyt nuoripari kävi hakemassa pikku-ukon kotiinsa. Toivottavasti sopimus yhdistyksen edustajan kanssa syntyy ja koti löytyi.

Me keski-ikäiset Naukulalaiset toivotamme pojalle hyvää matkaa, toinen kyyneleet silmissä ja toinen aivan tyynenä. Toivon kuulevani pikkuisesta jatkossakin. Taas lähti pieni pala sydäntä pojan matkaan.

20 kommenttia:

 1. Kaikilla ei vaan kemiat kohtaa, mutta jospa Helmillekin vielä sopiva kaveri löytyy..

  VastaaPoista
 2. Onnea Tarmo Tiikerille uuteen kotiin! Varmasti on mammalla linssit huurussa, niin valloittavalta näytti pikkupoika!

  Helmille ja mammalle mukavia hetkiä kaksin :)

  VastaaPoista
 3. Voi Tarmo! Ei mikään ihme jos Mammalla on tippa linssissä. Hurmurihan se poika on.

  Helmille ja Mammalle mukavaa lauantai-iltaa...

  VastaaPoista
 4. Tarmolle vain parasta! Ja Helmille kans :-)

  VastaaPoista
 5. Hyvää matkaa Tarmolle ja hyvää keski-ikäiseloa Naukulan asukkaille. :) Kokeilematta ei voinut tietää, haluaako Helmi kaverin vai ei, ja ainakin Mamma teki ujolais-Tarmosta hurmurin, se ei ole vähän se. <3 Me muutkin toivomme kuulevamme Tarmosta jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. Jospa sinä voisit jatkaa Tarmo Tiikerin jonkinlaisena "kummitätinä", antaa pieniä lahjoja ja huomionosoituksia ja käydä joskus moikkaamassakin?

  VastaaPoista
 7. Ihania kommentteja täällä, minäkin herkistyin kun mietin, miten se pikku-ukkeli hurmasi Mamman ja jopa blogin lukijatkin :-)
  Voi tätä iloa ja surua, samaan aikaan ikävää ja helpotusta. Hienoa että kotirauha on palannut. Hienoa että Helmi saa nyt elää rauhassa ja Mamma ilman pelkoa diabeteksen uusiutumisesta stressin takia tai onnettomuuksista tappelun takia.
  Rapsutukset pirttihirmulle ja halaus sen orjalle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos kaikille! Helmi makoilee tyytyväisenä keskellä ruokapöytää ja vaikuttaa tyytyväiseltä. Tarmosta on tullut Tom ja kaverina sillä on Jerry :)

  VastaaPoista
 9. Helmi, sä oot nyt yksinvaltias, nauti! Tarmokin nauttii uudessa kodissa huomion keskipisteenä. Keski-ikä on hyvää aikaa!

  VastaaPoista
 10. Asioilla on taipumus järjestyä parhain päin. Aina se ei käy niin kuin ihminen ajattelisi - saattaapa sydämeenkin matkalla sattua.
  <3

  Lämpimiä ajatuksia niin Helmille kuin Mammallekin sekä Tarmo-Tomille onnea uuteen kotiin, paljon kepposmieltä ja kaverustumista Jerryn kanssa.

  VastaaPoista
 11. Onnea matkaan Tarmo Tiikeri <3 Uusi nimikin kuulostaa komealta kuin Walesin Tiikerillä konsanaan :)

  VastaaPoista
 12. Hei hei pikku Tarmo! Olit ihana pikkuinen.

  VastaaPoista
 13. Ikävää, helpotusta ja iloakin, olisikohan Mamman tuntemuksia siinä nyt Tarmolle löydyttyä uusi koti...
  Rauhallisia sunnuntai ajatuksia Naukulaan ♥

  VastaaPoista
 14. Sulo: Ja Helmi nauttii! Kehrää lähes koko ajan ♥

  Hurineesit: Kiitos kauniista sanoista! Ei mennyt niin kuin suunnittelin, mutta nyt tiedän pikku miehellä olevan hyvän kodin.

  Ella: Niin, pientä tiikeriä siinäkin :)

  Kirsti: Ihana oli!

  Kirsikka: Kiitos! Keski-ikäisten sunnuntai onkin lähtenyt rauhallisesti liikkeelle.

  VastaaPoista
 15. Onnea matkaan ja tsemppiä Mammalle!

  Mekin toivomme kuulevamme pikku-ukosta kuulumisia jatkossa!

  VastaaPoista
 16. Viivi: Kiitos! Minäkin toivon kuulevani pikku-ukon kuulumisia.

  VastaaPoista
 17. Toivottavasti Helmin elämä nyt rauhoittui ja pikkutiikeri viihtyy uudessa kodissaan! :) Ehkä hälle ja kaverilleen perustetaan oma blogi?

  VastaaPoista
 18. Tom & Jerryn kotiväki7. marraskuuta 2011 klo 10.51

  Hei vaan taas täältä Tompan ja Jerryn maailmasta! Yö meni rauhallisesti. Tomppa meni vielä omaan huoneeseensa yötä viettämään, kun illalla poikien meno oli aika vauhdikasta ja lopulta Tomppaa alkoi väsyttämään varsin kovasti, niin oli hyvästä ottaa rauhalliset yöunet kummankin. Aamulla taas alkoi vasta miukuminen kuulua, joten hyvin mentiin. Nyt "päiväsaikaan" Tompalla on vähän väliä kovastikin asiaa meille. Ei tahdo oikein isäntäväki tietää, että mitä Tomppa haluaa kertoa, kun miukuu ympäriinsä kotona. Onko se sitten Tompan ja Jerryn välistä jutustelua, kun Jerry sen jälkeen lähtee ajamaan Tomppaa leikillään takaa. Jerryltä lähtee myös pientä ääntelyä, sellaista "korinaa", mutta ei mitään vihaista murinaa. Takaa nämä " pikajunat" toisiaan ajaa vuorotellen ja välillä painitaan. :) En tiedä sitten, olisiko tuo Tompan miukuminen yksikseen jotain kaipuuta vielä, kun se etsiskelee/tutkii eri paikkoja samalla. Mutta sen ymmärtää kyllä vielä, jos niin on. Kovin puhelias poitsu hän tosiaan on. :)

  VastaaPoista
 19. Tomppa jutteli täällä Naukulassakin kovasti aluksi! Sitten se pikkuhiljaa väheni, ja kerrottiin vain kun on hätä, esim. vessahätä! Tai nälkä. Ja sehän pojalla on aina isosti :) Pieni KUR kuului täälläkin silloin kun minua houkuteltiin leikkimään, Helmiäkin pari kertaa yritettiin saada mukaan mutta se oli turha yritys! Ehkä Tomppa siellä kyselee pääsikö varmasti eroon tästä Naukulan pirttihirmusta?

  VastaaPoista
 20. Tom & Jerryn kotiväki7. marraskuuta 2011 klo 19.51

  Niin, tiedäpä tuota, mitä Tomppa tuolla miukumisellaan viestittää kun paikkoja tutkiskelee kovasti.

  Tänään poitsut ei ole oikeastaan sitten aamupäivän leikkineetkään keskenään. Etäpäivällä, kun töistä olen, niin olen päässyt seuraamaan hyvin poitsujen touhuja. Aika paljon on mennyt unten mailla kummallakin (mikä on hieman yllättävää). Ottaakohan se niin paljon voimille tutustua... :)

  Kuitenkin keskenään kun kohtaavat, niin kiehnäämistä Tompan ja Jerryn osalta on ensimmäisenä. Enemmänkin tässä itse saa olla huolissaan, kun Tomppa meinaa vähän ujostella meitä isäntäväkeä. Aamulla kaivataan ensimmäisenä rapsutuksia, nyt kun on erillään nukkunut omassa huoneessa, mutta sen jälkeen on aika ujo. Kun lähestyy, niin lähes aina juoksee pakoon. Mutta uskon kyllä, että tämäkin pitäisi ajan kanssa muuttua, varsinkin kun hän näkee Jerryn tulevan meidän aikuisten luokse ja syliin. Uusi paikka, niin ujostelee vielä varmaan jollain tapaa meitä suurikokoisia köriläitä. :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.