torstai 17. elokuuta 2023

Antibioottikuuri ohi

Hertta

Hertan viikon kestänyt antibioottikuuri on nyt ohi. Sinä aikana annoin Hertalle kaksi pilleriä kolmesti päivässä seitsemän päivän ajan eli yhteensä 42 pilleriä. Ja kun irrotin niitä pillereitä siitä levystä, menivät ne keskeltä kahtia. Eli oikeastaan olen antanut Hertalle 84 pilleriä. Ollaan edelleen kavereita kuitenkin. 

Hertta on selvästi paranemaan päin ja ensi yönä taidankin nukkua sitten jo makuuhuoneen ovi auki, kuten yleensäkin. Toisaalta viime yönä Hertta tuli itse makuuhuoneeseen, joten ei siitäkään suuria traumoja ole tullut. Suljetun oven takana nukkuminen on ollut varotoimenpide sille, ettei kukaan muukaan ryhtyisi Hertan haavaa hoitamaan. Lähinnä epäilin, että emonsa Noomi saattaisi auttaa tytärtään tämän kanssa. Minä olen auttanut Herttaa rapsuttelemalla häntä hammasharjalla poskista ja kaulasta ja vähän joka puolelta, kun itse ei ole pystynyt pesuja suorittamaan. 


Luokattoman huono kuva, mutta kertoo hyvin Hertan tasapainoharjoittelusta. 



Lisäksi Hertta on aloittanut ulkoilut ja tasapainoharjoittelut töttörössään. Seuraava jännitysmomentti onkin sitten se, koska uskallan ottaa töttörön pois Hertalta. 


4 kommenttia:

  1. Ylätassut pillerikuurit loppumiselle. Mietittiin tässä, että onko se ny hyvä juttu vai ei, siis se ettet enää saa omia mammaa yöksi... Muista mennä kainaseen kuitenkin nukkumaan vaikka muukki pääsee mamman liki nukkumaan. Toivottavasti haava paranee nyt ihan itestään.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  2. Hertta on ollut reipas potilas. Nyt toivotaan, että töttöröökin saadaan pian pois..

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.