sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Juhlien jälkeen

nukuttaa

Naukulassa oli eilen vieraita ja se tarkoitti sitä, että minä puuhastelin koko päivän. Puuhastelut olivat esteenä Helmin päiväunille, kun minua piti valvoa tarkasti. Olihan jotain selvästi tekeillä. Sitten tulivat vieraat, eikä pieni kissa raukka voinut mennä nukkumaan silloinkaan, olivathan vieraat tulleet Helmiä ihailemaan. Helmi siis hengaili joukossa mukana yömyöhään.

Juhlien jälkeen on hyvä hieman selvitellä ajatuksiaan ulkoilemalla ja sitten kutsuikin jo sauna. Päiväunet kestävät tänään tooooosi pitkään.


Hauskaa oli - kiitos ystäväiseni! Sain lahjankin ja tämä on pakko esitellä täällä. Kaunis rosmariini käärittynä Financial Timesiin. Silmiähivelevän kaunista ja kuuluu lahjoihin "kaverille kans". Eli kun löytää jotain kivaa, kannattaa ostaa kaverille samantien myös. Helmikin sai lahjan - pussillisen katkarapuja. Kiitämme kehräten!

8 kommenttia:

 1. Jopa on Naukulaan sattunut sopivat ja saajilleen mieluisat lahjat :) Makoisia päiväunia Helmille!

  VastaaPoista
 2. Hahaa, tuo Financial Times on hauska lisä!
  Söpöinen Helmi, tämä kirjoitus vain vahvistaa käsitystäni siitä, että Helmi on (omasta mielestään) teidän talon Asukas ja sinä vain kämppis :-D

  VastaaPoista
 3. Hyviä lepohetkiä kolmannen adventin hämärtyvään iltaan!

  VastaaPoista
 4. Hienosti rimmaa rosmariininvihreä FT:n pinkkisävyyn. Värinsä puolesta lehti sopii Helmille kuin tassu silmään. Ja tarkemmin kun kuvia pohtii, niin yhteinen nimittäjä kuvissa on creme - saunan paneelitkin. Talon valtiattaren creme-tulkinta on kyllä täydellisin!

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut touhua ja mukavaa sellaista. Kiva tuo rosmariinin kääre ja olivatpa vieraat todellakin huomaavaisia katkoineen:)
  Mukavaa 3. adventtia teille sinne!

  VastaaPoista
 6. Onpa hyvä vieras ollut! Helmillekin toi lahjan, ja vielä katkarapuja!

  Helmi on kyllä mitä söpöin saunoja ♥ Juhlien päälle kuuluu kyllä levätä hyvin. Valvominen on rankkaa ;)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa mukavilta juhlilta ja vierailta! Ulkotarhakausi taitaa tänä vuonna jatkua aika pitkään, mikäpä sen mukavampaa Helmille.

  VastaaPoista
 8. Ella: No niin oli! Hienot lahjat ja maukkaatkin vielä :)

  Saila: Financial Times sopii tuohon mainiosti! Kuva vähän vääristää värejä. Helmi on selkeästi Asukas ja Pomo ja Johtajatar ja kaikkea muuta sellaista :)

  Myrsky: Kiitos! Kyllä me levättiinkin :) (kunhan kotiuduin joulumessuilta)

  Otto Kulta: Helmi tietää hyvin olevansa Naukulan talouden täydellisin Creme. Kertoohan sen nyt entinen eläinsuojeluyhdistyksen nimikin - Tutteli ;)

  Mustakissa: Mukavaa oli!

  Henna, Friede ja Figo: Helmillä oli niiiin rankkaa, mutta kunnon seurapiirikissana oli mukana koko ajan.

  Katariina: Helmillä ei ole mitään valittamista siihen, että ulkoilukausi jatkuisi. Vähän tämä ikuinen vesisade tosin haittaa tahtia.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.