maanantai 26. joulukuuta 2011

Syytön

Puu kaatuuuu

Pientä puhuria on ollut. Eikä niin pientäkään. En tiedä mihin aikaan Naukulan takapihan rajaavan pienen metsikön puu on kaatunut. Valitettavasti se puu kaatui tähän suuntaan ja tiedän sitten mitä keväämmällä teen. Oma saha on sellainen pieni käsisaha ja se tuskin tähän touhuun riittää. Tällä hetkellä kaatunut puu retkottaa vaahteran päällä, eikä sekään ole kyllä vaurioitta selvinnyt.
"Mamma, en se ollu mä. Se oli joku muu, ehkä myrsky." 
Helmi vakuuttelee syyttömyyttään ja ihmettelee ulkona riehuvaa tuulta.
Aurinko sentään pilkottaa.


12 kommenttia:

 1. Ihan kirkas taivas on, yhtä kirkas kuin Helmin viaton katse ♥ Aika hurjaa. Tuollainen valmiiksi lahonnut oksa on nopea ja helppo sahattava vaikka minkälaisella sahalla, mutta voin tulla joku kerta, jos muistan ottaa oksasahani mukaan, sulle sitä sahailemaan. Onhan teillä pidetty jo kattokruunun avajaiset ym. tilaisuudet, niin miksei sitten sahajaiset...
  Vai Myrsky kaatanut...?

  VastaaPoista
 2. On niin viaton katse että! Hihittelin Sailan tapaan Myrskylle. Aika epeli tuo sijaiskodin asukki, kun poliisin tiedotteessakin sanotaan "Myrsky kaataa katuvaloja, lipputankoja, aitoja ja erityisesti puita."

  VastaaPoista
 3. Kiitos Saila! Pidetään tuo avuntarjous mielessä :)

  Mindy: Myrskyssä on voimaa!

  VastaaPoista
 4. Helmi on kyllä viaton, ja se on varma juttu se. Helmin hellyyttävä ilmekin sen kertoo. Syyllinen on sijaiskodin kännykkään tulleen lööpin mukaan "Vuosikymmenen myrsky mikä aiheutti paljon tuhoa". Siis se myrskyllä pienellä M-kirjaimella. (Aivan kaikkea ei kuitenkaan voi sijasikodin Myrskyn piikkiin laittaa...)

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Tuhoa tuli myrskystä tännekin! Teidän Myrsky olisi kyllä ollut mieluisampi vieras :)

  VastaaPoista
 6. Huh, melkoiset puhurit ovat puhaltaneet. Onneksi Helmi seurasi tapahtumia kauempaa.

  VastaaPoista
 7. Sirpa ja Kollo: Niin, parvekkeelle oli kuitenkin kova hinku. Siellä oli aika raikasta!

  VastaaPoista
 8. Onpas teilläkin ollut myrskyä, onneksi ei pahempaa sattunut. Meillä oli sähkötkin poikki. Puita ei onneksi kaatunut, koska ne olisi todennäköisesti kaatuneet talon päälle, niin isoja puita ovat...

  Toivottavasti sää paranee, niin Helmikin voi ihailla aurinkoa ilman tuulta.

  VastaaPoista
 9. On tuullut teillä siellä! Meidänkin joulunviettopaikassa tuuli, muttei noin paljon. Sähköt kyllä oli poissa koko eilisen päivän. (Mutta ei se haitannut, kun tultiin muutenkin eileniltana kotiin)

  Helmi on syytön. Selvästikin. Söpöläinen ♥

  VastaaPoista
 10. Voi Helmiä <3 Tuo katse kyllä vakuuttaisi syyttömyydestä, vaikka Helmillä olisi savuava ase häntäkoukussa ja pankkiryöstörahat pään alusena :D

  VastaaPoista
 11. Saara: Onneksi niin! Valtavia tuhoja on kyllä myrsky tehnyt ympäri Suomea. Eikä näytä vieläkään hellittävän...

  Henna, Friede ja Figo: Helmihän on aina syytön :)

  Ella: :D Syytön :)

  VastaaPoista
 12. Voi että tekin olette saaneet osanne tuosta kovasta myrskystä! Kyllä siinä tuulessa varmaan Helmille ihmettelemistä riitti. Kaatuneita puita oli paljon mm. Porinkin suunnassa. Ei, ei, Helmi-söpöliini ei tosiaankaan ollut syyllinen, paljon isommat luonnonvoimat nyt olivat liikkeellä.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.