perjantai 9. joulukuuta 2011

Kukkia

ja pieni huoli

Vihdoin ja viimein sain ostettua myös kukkia kotiin jouluksi. Toivottavasti pysyttelevät hengissä siihen asti! Helmi luonnollisesti tarkasti tilanteen ja totesi kukat syömäkelvottomiksi. Hyvä niin! Se on sitten minusta kiinni se kukkien säilyminen. Pientä huolta taisi aiheuttaa se, että vesikippo oli muuttanut kukkien asettelun vuoksi keskemmälle pöytää. Lisäksi sekin oli vaihtunut jouluisemmaksi. Onneksi Helmi kuitenkin tarkkaavaisena tyttönä ei antanut tämän 20 cm:n muutoksen ja värin vaihtumisen häiritä itseään, vaan nautti virkistävän vesidrinksun kipon paikallistettuaan.

"Aika pieni kiipeilypuuksi. Eikä tätä vissiin voi syödäkään." 

"Mut siis mis on MUN vesi?"

"Huh. Löytyihän se. Drinksua kaipasinkin."
On tämä vaan aika kivaa tämä pieni tuunaaminen näin kahden naisen voimin.

13 kommenttia:

 1. Ihana Helmi juomassa jouluisesta lammesta ♥
  Voi tuota kaunista atsaleaa. Minä haaveilen gardeniasta, mutta vasta sitten kun mulla on kunnon talviviileä kuisti missä se viihtyy. Sinne on kyllä sitten jonossa niin monta kasvia että en tiedä, mahdunko enää itse ovesta sisään ;-) Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Ei pöllömpi vesikippo.... Meilläkin olis tuollainen, mutta ei sitä meille ole annettu...

  VastaaPoista
 3. Saila: Niin, sinut tuntien voisi kyllä olla olemassa se vaara, ettei ovesta mahtuaisi sisään :) Mutta se on varma, että kaunista siellä olisi!

  Viivi: Mutta teillä lämpiää sentään sauna! Täällä joudutaan tyytymään kylmään saunaan...

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno vesikippo Helmillä. Hyvä idea muutenkin. Meillä kun Ruska menee aina juomaan kukkamaljakosta. Täytyy aina valita sellainen maljakko, joka varmasti pysyy pystyssä. Mahtaisiko tyytyä juomaan maljakon vieressä olevasta hienosta jalallisesta maljasta? Jos Helmillä olisi myös kukkamaljakko tuon oman drinksukupin vieressä, kummasta hän silloin joisi?

  VastaaPoista
 5. Samaa kommentoin kuin edellä: vähän tyylikäs vesikippo tai juomakuppi. Arvon leidille arvoisensa juoma-astia :)

  VastaaPoista
 6. Paula: Helmi joisi omasta drinksukupistaan (paitsi tietysti nyt seuraavalla kerralla kun tämän sanoin ääneen).

  Lissu: Pitää olla. Mamma voi sitten tyytyvä "vähän huonompiin"

  VastaaPoista
 7. Helmi-neiti on aina yhtä tyylikäs :)

  Meillä lisättiin vesikippojen määrää, kun Unna ei näyttänyt juovan, mutta nyt ainakin maistuu. "Yllättäen" hankalimmin ikkunalaudan lintujentarkkailupaikalla sijaitseva kippo on se suosituin :D

  VastaaPoista
 8. Hieno on Helmin vesikippo! Minä sain samanlaisen 10v työrupeamasta lahjaksi tänään :-D Taitaa kyllä meillä tulla ihmiskäyttöön luulen mä! Ruuben saa valitettavasti tyytyä vanhaan vesikuppinsa toistaiseksi :xZ Huutaa kyllä tuolla taustalla mau ja mou, mutta luulen sen olevan tällä kertaa kutsumahuuto nukkumaan!

  VastaaPoista
 9. Ella: Ei se kuitenkaan tainnut yllättää :D !

  Ruubenin Mamma: Eihän sitä koskaan tiedä? Minä olen miettinyt tämän asian niin, että kissan vesikippojen täytyy olla esillä koko ajan, joten voivat sitten olla kauniita :) Onnea työrupeamasta!

  VastaaPoista
 10. Siis aivan mielettömän hieno juoma-astia. Sijaiskodistakin löytyy tuommoinen, mutta sininen. Ja eikös sininen olen "poikien väri"? Pitäisiköhän sitä..? Hmm..

  VastaaPoista
 11. Miehen porukoiden kissoilla oli kans ennen joku ton tyylinen vesikippona kunnes tuli nuorimmainen joka tykkää läikyttää vettä ja kaadella kippoja :D. Niillä oli pienoinen testailu, että mikähän olis hyvä kuppi ennen kuin löytyi semmosia mitkä pysyy pystyssä. Sitäkin tietysti yritetään kaataa ja vettä on edelleen kiva läikytellä. Ei vaan enää tuu niin helposti laidan yli.

  VastaaPoista
 12. I'm Lacking: Onneksi Helmi ei läikytä vettä :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.