sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Tänä jouluna

Lahjoja ja herkkuja

Joulu on sujunut rauhallisesti. Pieni vierailu Porvooseen ja sitten takaisin Helmin luo Naukulaan. Nyt olemme vain rentoutuneet ja leikkineet. Herkkuina on ollut riisipuuro, jonka minä söin Miss Marplen ja mehukeiton kanssa ja Helmi perinteisesti maidolla.Helmi on ollut kiltti kissa ja myös joulupukki sen tiesi.
Uusia leluja tuli neljä ja yksi on jo kiivaassa leikissä kadonnutkin.

"Nää on mun uudet. Joulupukki toi."

Piikittämistä on nyt takana kaksi päivää, ja vaikka piikit annetaan pienimmällä mahdollisella annostuksella ja vain kerran päivässä, on niillä selkeästi tehoa.

Rentouttavia pyhiä teillekin!

8 kommenttia:

 1. Hieno Helmi kun otat piikit niin nätisti :-)
  Vai Helmikin syö riisipuuroa :-D Aika hauskaa. Tänään meiläkin oli rentoa, katsoin superihanan Ylpeys ja ennakkoluulo -maratonin Teemalta, melkein kuusi tuntia niin ihanaa Austenin maailmaa huippuhyvin näyttelijöin höystettynä. Ai että ♥ Ei tämän parempaa oikein voi ollakaan (paitsi poikien mielestä voi: voisimme olla kotona saaressa).
  No, ensi viikolla pääsemme jo takaisin jos auto menee katsastuksesta läpi. Ja se Downton Abbey alkaa taas heti tammikuun alussa!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti katsastus sujuu hyvin! Täytyy pitää mielessä tuo Downton Abbey. Ihanan rauhallisesti on mennyt teidänkin päivänne :)

  VastaaPoista
 3. Voi että Helmille kävi hyvä tuuri, kun sai kokonaista kolme lahjaa. Meillä Ruska sai vain yhden, mutta oli siihen kyllä ihan tyytyväinen, ei valittanut, ettei saanut enempää. Mukava että piikeillä on tehoa ja Helmi antaa piikittää.

  VastaaPoista
 4. Ei se määrä, vaan se laatu. Hienoa, että Ruskan lahja oli mieluinen!

  VastaaPoista
 5. Moi Helmi (ja kiva ihminen), oot kyllä fiksu kun annat hoitaa noin vaan! Ja oot vissiin ollut kilttinäkin kun joulupukki muisti noin hyvin. Me ei saatu muuta ku joulukuusi ja pahaa ruokaa, mut tää ei yllätä meitä yhtään...

  VastaaPoista
 6. Musta ja Harmaa: Mut joulukuusi! Se on kuulkaa jotain se :) Ei tänne vaan sellaista tullut.

  VastaaPoista
 7. Tontut ovat varmasti kurkkineet Naukulassa ja nähneet, kuinka kiltisti Helmi on antanut pitkin syksyä hoitaa diabetestään ja kuinka tunnollisesti Helmi on hoitanut Naukulan Mammaa Wilman lähdettyä. Kissaneiti on lahjansa ansainnut :)

  VastaaPoista
 8. Ella: Paljon on ollut tonttuja liikkeellä ja oikein ovat Naukulan tapahtumia seuranneet. Helmi hoitaa asioita päivittäin ja välillä myös yöllä. Hyvä on mamman täällä olla :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.