keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pyjamassa

ja nakuna

Eilinen päivä sujui pyjamassa (mamma) ja nakuna (Helmi). Minnekään ei ollut kiire, mitään ei pitänyt tehdä. Aivan täydellinen vapaapäivä siis. Aika kului ikkunasta ulos tuijotellen (Helmi) ja puuhastellen (mamma). Oli aivan ihanaa. Jotain pientä laittoa on ollut jo aikaisemminkin joulun suhteen ja eilen viritettiin lisää.
Olen edelleen rakastunut Lucia-kulkue valoon (Helmin lisäksi). Onnittelen itseäni siitä, että olen ymmärtänyt vetää rautalangan ikkunan eteen, sillä siihen on mukava laittaa kauniita palloja roikkumaan. Tyytyväinen olen myöskin "risukasa" joulukuuseeni, jonka ostin jo vuosia sitten. Myös eriväriset koristeet viehättävät.

Hyvä päivä oli!

9 kommenttia:

 1. Teillä on ollut selvästi mukava päivä ja kaunista jälkeä olette saaneet myös aikaan. Tosi kiva tuo Lucia kulkue valo:D

  VastaaPoista
 2. Hyvä, ensin säikähdin otsikosta että onko Mamma sairaana, mutta olettekin viettäneet kunnon vapaapäivän!!

  Lucia-kulkue ja koristeet ovat tosi kauniit! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mustakissa: Mukavaa oli ja rapsutuksiakin sateli pitkin päivää huomattavia määriä!

  Kirsikka: Mamma sairastaa aniharvoin ja hyvä niin!

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä kaunista! Aivan ihanaa, ja ihanan kuuloinen vapaapäivä. Tuo luistinkoriste on ihan suloinen! Suloisin tietysti Helmi, hyvä että suorotta "maistui". Siinä on jotakin, ilmeisesti Toton ja Cisun makuun vähän liikaakin ;-)

  VastaaPoista
 5. Vapaapäivä keskellä viikkoa, kiireettä kotona ja kissan kera! Mamma on päässyt viettämään kissanpäiviä Helmin kanssa:)

  VastaaPoista
 6. Todellakin, itsenäisyyspäivänne vietto kuulostaa ihan täyelliseltä. Lasiset joulupallosi ja muut koristeet näyttävät ihastuttavilta. Helmi on ehkä jo sen varren aikuistunut ja sivistynyt, ettei hyökkää kaikkien koristeiden kimppuun.

  VastaaPoista
 7. Saila: Niin, ikä taitaa tuoda lisää rauhallisuutta? Helmi on edelleen viehättynyt suorotasta, muttei tahdo sille mitään pahaa :)

  Myrsky: Kissanpäiviä, totta tosiaan!

  Paula: Sivistymisestä en tiedä, mutta aikuistunut ehkä sen verran, että pallot saavat olla rauhassa!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Jopa tällainen ei-joulu-ihminen hiljentyi näitä katsomaan ja tykkäsi kovasti näkemästään.
  Kiitos kun jaoit nämä meidän kanssamme, Mamma!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia vaan Hurineesit! Kiva, että tykkäsitte :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.