perjantai 13. tammikuuta 2012

Kontrollissa

Tuloksia

Jouluaattona alkoivat Lantus-insuliinipistokset Helmille uudelleen edellispäivän kontrollin jälkeen. Tänään oli uusi kontrolli ja tulokset eivät olleet parantuneet. Siirrymme siis huomisesta lähtien kahteen yksikköön Lantusta päivässä, yksi annos aamulla ja yksi annos illalla. Tilanne katsotaan uudelleen kun pitkäaikaisen sokerin tulokset tulevat ensi tiistaina.

Lisäksi Helmiltä tarkastettiin selästä löytynyt patti. Rasvapatilta vaikutti. Ohutneulanäyte tulee myös tiistaina.

Voi meitä.

Onneksi Helmi on lähes oma itsensä huolimatta siitä, että ennen perjantain katkaraputarjoilua pistäydyttiin tapaamassa, Ystävän kyyditsemänä - kiitos, eläinlääkäritätiä. Helmin protesti tälläkin kerralla rajoittui autossa kuljetuskoppansa raapimiseen, sekä lääkärissä sanottuun mietoon miuhun.

Huolimatta säännöllisestä viikottaisesta katkaraputarjoilusta, Helmi oli edelleen laihtunut 100 g.

10 kommenttia:

 1. Joskus pitää saada herkutella kisulinkin.Kurjaa tuo arvojen jumittaminen, mutta jospa se siitä, kun painokin laskee noin hyvää vauhtia.

  VastaaPoista
 2. Voi teitä, sanon minäkin. Kissojen niin kuin kaiken elävän kanssa on tällaista, iloja, suruja ja jos ei niitä niin huolia. Toivottavasti pitkäkestoisen sokerin arvo on suotuisa, tai arvot ainakin paranevat, kun Helmi saa nyt kaksi annosta lääkettä päivässä. Aivan ihana kuva Wilma Ilonasta on ilmestynyt tuohon sivupalkkiin - kun hän hupaisan rennosti roikottaa oikeaa etutassuaan.

  VastaaPoista
 3. Voi Helmi - mieto miu eläinlääkärillä ♥ Olet sä niin suloinen, lääkäritädin suosikkipotilas varmasti!
  Hienoa että paino on pudonnut! Me pidetään kaikki peukkuja ja tassuvarpaita, että tulokset paranee vähitellen! Tsemppiä Mammalle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mut Helmi, sä oot tosi hyvässä hoidossa vaik sokerit ei nyt ookaan ihan hyvin. Toivomme sulle paranemista ja hyviä katkarapusia!

  VastaaPoista
 5. Voi kurja :/ Toivottavasti patti on vaaraton ja sokerit korjaantuvat lisätyillä pistoksilla. Helmi on onnekas, kun on saanut noin hyvää huolta pitävän Mamman katkaraputarjoiluineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
 6. No onpas riesa ja rasitus! Taas toivotaan, että arvot alkavat käyttäytyä kunniallisesti. Ja toivottavasti Helmi ei hupene liikaa! Laihtuminen on joskus hyvä juttu, mutta rajansa silläkin!

  Mutta mieto miu eläinlääkärillä! Kiltti Helmi ♥

  VastaaPoista
 7. *miu* Voi sinua Helmi. Kylläpä sinua koetellaan. Mutta onneksi perjantaisin on katkaraputarjoilu, ja Mamma on jokaisena päivänä sinun kanssasi ja pitää sinusta huolta. (Rasvapattihan se vaan on, eikä mitään muuta ikävää.)
  Helmi on niin reipas, Mamma saa olla ylpeä aidosta helmestään.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä verensokerin "säätämiseen"! Painontasaaminen kannattaakin hoitaa varovaisen kärsivällisesti, suunta on oikea. Ja katkisperjantaista kannattaa pitää kiinni!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista! Se tässä on ikävää, että mahdollisuus sokeritaudin lepotilaan menossa on nyt pienempi. Syyskuusta Helmi on laihtunut nyt 500 g ja nyt mietitäänkin onko tällä diabeteksellakin osuutensa asiaan. Ruoka-annosten pienentämisellä ainakin on. Katkarapuperjantai for ever!

  VastaaPoista
 10. Voi Helmi, laihduttaako se diabetes? Toivottavasi uusi lääkeannos auttaa! Mä meen tänään kontrollikäyntiin mun lääkkeiden takia ja mutsi tietty toivoo hyviä uutisia noin yleensäkin, mutta pelkää mun pulleuden tuovan moitteita. Mutta haloo - monta vuotta kortisoonia ja astmista maksiksen kera aamuin illoin - tottakai MIEHEKÄS vartalo siitä kehittyy! Eikallakin on outo patti kyljessä, lääkäri käski tarkkailla sitä. Helmi, hyviä vointeja rinsessalle!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.