tiistai 24. tammikuuta 2012

Kuudessa päivässä

Lumi

Yllätys, yllätys, ulkona sataa lunta. On satanut hieman viime aikoina. Tammikuun 15. päivä Naukulan takapihan pionintuki näytti tältä:


Viime lauantaina, eli tammikuun 21. päivä, tilanne oli toinen. Katsokaa kuvan oikeaa laitaa. Kyllä sen pionituen yksi kiemurainen pää sieltä pilkistää:


Pienoisia haasteita on myös Helmin parvekeulkoilussa kun ulos ei tahdo nähdä nyt mistään. Uusi mökki on liian matala ja lumityötkin tehty vähän niin ja näin.


Tästäkin kohdasta on korokkeena toiminut kori jouduttu tuhoamaan, sillä se oli epämiellyttävästi homehtunut.


Nytpä täytyy korottaa mökkiä ja keksiä toinen koroke Helmin pöydälle. Ulos on myös nähtävä, vaikka kyllä se meditointi tuntui noinkin sujuvan lintujen laulua kuunnellen.

8 kommenttia:

 1. Onpas sielläkin tullut lunta. Meillä takapihalle on tullut sellaiset suojavallit lumesta, että Lissun voi huoletta päästää tutustumaan ulkoilmaan. Ei pääse kauas karkaamaan...

  VastaaPoista
 2. Käsittämätön määrä sitä lunta on tullut. Niin pienessä ajassa!

  Huomasin että olet uudistanut blogin ulkoasua. Kivat esittelyt kaikista Naukulan kissoista. (Ja voi mitä vauvakuvia Helmistä, ihan rääpäle!)

  VastaaPoista
 3. Totta tosiaan, lunta on tullut tännekin. Ei varmaan vielä viime vuoden malliin. Helmin talo on kyllä ihastuttava, vaikka onkin näillä lumikeleillä liian matala. Ja mietiskelevä Helmi ihana "pehmonallukka".

  VastaaPoista
 4. Lissu: Sielläpä ollaan rohkeita! Minä en uskaltaisi päästää Helmiä ulos "ihmisten ovesta". Oppisi tod.näk kerrasta ja pyytäisi siitä ulos taukoamatta. Vai pitäisikö ostaa valjaat? Oppisikohan vielä?

  Myrsky: Kiitos, tein todellakin nuo välilehdet. Ajattelin vielä sitten jonain päivänä vähän muotoilla tekstejä enemmänkin. Nuo ovat tuolla muistuttamassa minua tästä projektista :)

  Paula: Helmin turkki kyllä mukavasti pörrööntyy viileämmässä. Mökin alle täytyy saada jotain laattoja jostain puutarhatarvikeliikkeestä. Ehkä keväämmällä.

  VastaaPoista
 5. Lumi on päättänyt nyt tulla yhdellä kertaa, mutta sitä saa mitä tilaa, itse ainakin toivoin lunta ja sitä tuli, ja tulee edelleen...
  Ensi viikonloppuna on lintujen pihabongaus, joten äkkiä Helmille koroketta, jotta pääsee työn touhuun!

  VastaaPoista
 6. Mustakissa: Apua! Jo tulevana viikonloppuna? Helmin on pakko päästä osallistumaan, joten nyt pitäisi sitten mammankin toimia!

  VastaaPoista
 7. Oi ja voi! Kauhea lumitilanne. Pikaista asian paranemista!

  VastaaPoista
 8. Lunta on tullut ihan liikaa, meidänkin palvelijoiden ajasta menee ihan liikaa lumitöihin. Kaikki se aika on pois meidän palvelusta ja palvonnasta...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.