keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Noloa

Kissa kateissa

Helmi katosi iltaruuan ja piikittämisen jälkeen. Etsin joka puolelta, mahdollisista ja mahdottomista paikoista. Etsin ja etsin. Eikä löytynyt. Huutelin ja huutelin, ei löytynyt. Kunnes sitten...

Hämmästynyt kissa istui keskellä valkoista keittiön pöytää ja katseli touhujani. Niin sitä vaan ollaan totuttuihin kaavoihin kangistuneita, ettei tullut mieleenkään katsoa keittiön pöydälle illalla. Keittiön valkoinen pöytähän on aamupaikka.

Kuva lokakuulta.
Löytäisitkö sinä kissan tästä?

18 kommenttia:

 1. En löytäis!
  Tuttu homma! Haen ja haen kissaa ja tulos on tuollainen ilme!

  VastaaPoista
 2. Tuo olikin oikein varsinainen hoax:D

  Joskus sitä täytyy oikein ottaa silmä käteen että löytää, oli kyseessä sitten kissa tai jokin tavara. Helmillä oli nyt pilkettä silmäkulmassa kun Mammaa tuolla tavoin pyöritti!

  VastaaPoista
 3. Joskus käynyt mullekin näin! :D

  VastaaPoista
 4. Pettämätön piilo Helmiltä! Ei ihmekään, että Mamma hämmentyi :D

  VastaaPoista
 5. Juu onhan tuosta kuvasta ihan mahdoton erottaa Helmiä... se tuota... maastoutuu noihin sälekaihtimiin niin täydellisesti...

  VastaaPoista
 6. Minullekin tuttua. Haen kissaa ja olen ihan paniikissa. Onko se päässyt ulos, eksynyt? Ja sitten Ruska katsoo minua jostain hölmistyneen näköisenä.
  Nyt Helmi kyllä jekutti Mammaa ihan kunnolla.

  VastaaPoista
 7. Helmi se on vain mielessään naureskellut mamman etsintäpuuhille :)

  VastaaPoista
 8. En pakosti löytäisi. Sitä välillä etsii aivan vimmassa kissojaan, ja sitten huomaa niiden katsovat totisen näköisenä jostain aivan näkyvältä paikalta :D Kissa arvatenkin ajattelee, että "sokeahan tuo on, mitä se nyt taas sählää?"

  Helmille taas pisteet mamman aktivoinnista ;)

  VastaaPoista
 9. Löytäsinkö minkä kissan? Ei näy mitään!

  VastaaPoista
 10. Loistavaa, Helmi! Taas voidaan todeta olevamme noita orjia älykkäämpiä! Hehehe, päivän nauruista kiitokset!

  VastaaPoista
 11. Hi-hii :) Voi että se on raivostuttavaa etsiä kissaa ja se vain seuraa puuhia vierestä, jostain ihan selkeeltä paikalta. Mulle on käynyt monesti noin. Eikö ne voisi vähän jotain päästää suustaan vinkiksi....

  VastaaPoista
 12. Samantapaista on käynyt meilläkin ja katse kyllä kertoo kaiken! Voihan se olla vaikeaa havaita Helmi tuolta valkoiselta pöydältä, toki:)

  VastaaPoista
 13. Hhahaha, monesti käyny myös noin, aivan paisees ettiny jotain noista 4 kissistä ja yleensä aina ollu loppujen lopuuksi näkyvällä paikkaa :D (kotiäidin rapistuneet aivot)

  VastaaPoista
 14. Hehe, tuttua tuttua.. :D
  "mitä hiivattia toi huseeraa tossa, antaa sen nyt touhottaa..."
  Monesti itsekin etsiny kissoja ties mistä sängyn alta ja saunasta ja sitten huomaan niiden istuvan keskellä olkkarin mattoa. *noloa*

  VastaaPoista
 15. Minulle on välillä käynyt samoin - etsin kissaa vaikka mistä ja yhtäkkiä kissa tuijottaakin minua hämmästyneen näköisenä jossakin yllättävässä paikassa, että mitäs emäntä myllää ja hätäilee. :)

  VastaaPoista
 16. Joo, olit niin saman värinen ku pöytä ;)

  On meidän äippäkin mua ettinny muutaman kerran. Telkes mut wessaan, ku ei ollu huomannu, että istuin pytyn vieressä, keh heh. Sydäntäsärkevää kuunneella sen paniikissa oleva ääntä: Myrskyyyyy, Myrskyyyy. Sää kaima kato tiiät ton yhä kimeemmäks käyvän paniikkikailotuksen. Jeh?

  VastaaPoista
 17. Rakas Helmi, anteeksi, että sanoin sinua kaimakseni, kun sekoitin nimesi Myrsky-kissaan. Tuhannesi anteeski, söpöliini. Pliis!

  VastaaPoista
 18. Kiitos kommenteista! Mukava saada vertaistukea :D Helmin ilme oli kyllä aika hassu, mitäköhän lie miettinyt!

  Myrsky-mäyris: Saat anteeksi! Myrsky kissa on vallan mainio kissa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.