tiistai 10. tammikuuta 2012

Laiskahkoa

mutta valoisaa

Täällä vietetään talvikuukausia vähillä valoilla. Sen vuoksi kuvat ovatkin lähes aina parempia keväällä ja kesällä kun on valoisaa. Eilen päätin kuitenkin laittaa kaikki mahdolliset valot päälle ja kuvata Helmin raksumetsästystä portaissa.

Eihän se kukko käskien laula, joten varsin laiska esitys tiedossa. Minuunkin luodut silmäykset voisi suomentaa näin: "Et nyt jaksais. On tää vähän noloo."

7 kommenttia:

 1. Juu, kyllä näkyy, ettei Helmillä ole oikein into päällä, ei millään viitsi kurottaa kaukaa. Mamman pitäisi ojentaa raksu ihan lähietäisyydelle, niin sitten ehkä viitsis...

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvinhän tuo jahti tuotti tulosta, vaikka saalistaja olikin laiskan oloinen:)

  VastaaPoista
 3. Hauska oli! Hyvä juttu kun raksu odotti poimijaa eikä tassu ojentunukaan. Viimeinen ilme hyvä!

  VastaaPoista
 4. Voi Helmi :D Joo, ei suinkaan sitä nyt kaikelle kansalle kaikkia temppuja näytetä! Koirat on niitä, kun tekee asioita käskystä ;)

  Mutta valtavan söpö Helmi on! ♥

  VastaaPoista
 5. Voi Helmi, kun oot niin söpönaama! Tää oli ihana video, kiitos! Ja valot rulettaa tehokkaasti, hyvin näkyy :-) Näinä aikoina mietin, minkälaista elämä oli ennen sähköä ja öljylamppuja, voi hiisi eihän silloin voinut tehdä yhtään mitään!

  VastaaPoista
 6. Helmillä on vikkelät tassut, mutta ehkäpä videon loppupuolella neiti päätti kokeilla taitojaan meediona ja siirtää raksun suuhun ajatuksen voimalla? :D

  VastaaPoista
 7. Ei voi aina jaksaa! Onneksi Hemu näyttää muuten voivan hyvin.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.