tiistai 17. tammikuuta 2012

Tuloksia

puhelimitse

Tänään tuli sitten tuloksia edellisestä diabeteskontrollista. Fruktosamiini eli pitkäaikainen sokeri oli laskenut arvosta 610 hyvin ja uusi arvo oli nyt 515. Insuliini annostusta lisätään kahteen yksikköön Lantusta aamuin illoin. Ohutneulanäyte todisti patin rasvapatiksi, vaikka oli siinä näytteessä ollut myös vähän verta. Tämä ei kuulemma ole mitenkään poikkeuksellista. Patti oli aika pieni ja liikkuvaista sorttia. Korjattakoon vielä sekin käsitys,  että Helmin diabetes menisi epätodennäköisemmin lepotilaan näin toisella kerralla. Siihen on ihan yhtä hyvät mahdollisuudet kuin edelliselläkin kerralla ja painonvähennyt saattaa auttaa tässä.

Naukulassa on siis kaikki hyvin. Hip, hip, hurraa! Seuraava kontrolli kolmen viikon kuluttua. Eipähän ainakaan tule ongelmia palkkansa kuluttamisessa.

"Nyt voi tääs söpöstellä rauhas." 

15 kommenttia:

 1. Onpas Helmi nyt söpö. Ikävä sairaus, mutta toivottavasti pysyy kurissa hoidolla.

  VastaaPoista
 2. Voi, ihana uutinen. Että siis Naukulassa on kaikki hyvin. Toivotaan parasta ja pannaan peukut pystyyn, että diabetes menisi lepotilaan. Hauskaa, että tietää, mihin rahat kuluvat eikä tarvitse ongelmoida sen kanssa. Tiedän sen kokemuksesta, ja ei se kyllä aina ihan vain hauskalta tunnu, vaikkei yhtään ajattelekaan, että jätänpäs nyt kissan hoitamatta ja suon itselleni jotain kivaa... Eihän sitä niin voi tehdä. Sitä paitsi kissahan on se kaikista kivoin!

  VastaaPoista
 3. Kisulit: Toivotaan!

  Paula: Juu, ei tule mieleenkään jättää kissaa hoidotta! Eikä katkaravuitta...

  VastaaPoista
 4. Helmin hyvä hoito on tuottanut tulosta. Kyllä kelpaakin söpöillä siinä, ihana kisu!

  VastaaPoista
 5. Hieno uutinen! Eipä näitä murusia hoitaessa vaivoja ja senttejä lasketa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, Naukula! Ihanaa! :) Toivottavasti diabetes ymmärtää tällä kertaa vaipua horrokseen eritoten, kun Helmi on niin hienosti hoikistunutkin.

  VastaaPoista
 7. Hip, hip, huraa! Ellan Ihanaa, Naukula, Ihanaa on kyllä ehkä vielä parempi :-D
  Hyvä Helmi, Hyvä Mamma, Hyvä koko maailma, miten ihana uutinen. Uutisia. Siis. Eihän tässä osaa enää järjevästi kirjoittaakaan!

  VastaaPoista
 8. Ihania uutisia:) Hurraa!
  Kyllä Helmin kelpaa söpöstellä nyt♥

  VastaaPoista
 9. Telepaattisten puhelinonnittelujen lisäksi virtuaalionnitteluja: Hyvä Helmi, paranet hienosti! Söpöily auttaa varmasti asiassa. <3

  VastaaPoista
 10. Helmi, onnitelut sulle ja mammulille kun ootte noi hyvissä sokereissa. Kyl sä pärjäät, reipas likka! Söpöilyyn ei tarvi edes kehotella, sen sä kyl muistat ja osaat :-D

  VastaaPoista
 11. Voi lutuista <3 Tosi hyvä juttu, ettei se patti vielä kaiken lisäksi tuota harmia.

  VastaaPoista
 12. Hienoja uutisia! Hyvä Helmi ja mamma!

  Ja miten söpö voi kissa ollakaan! *pus* ♥

  VastaaPoista
 13. Kiitos vaan kaikille kommenteista! Ollaan onnellisia tuloksista ja tähdätään taas piikittömään aikaan. Toivottavasti onnistuu!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.