lauantai 12. maaliskuuta 2011

Puhtaat valkoiset lakanat

ja pieni väriläiskä

Jostain syystä minua ovat viime vuosina viehättäneet valkoiset lakanat. Nyt sijoitin pellavaisiin ja tokihan ne oli heti pestävä käyttöön. Mikä sitten saikaan aikaan päähänpiston pienestä väriläiskästä.


Testaajaa ei tarvinnut kauan odottaa.
Tassun alla uudet lakanat tuntuivat hyvältä ja leivottavahan niitä sitten oli.


Helmikin tiesi mihin kohtaan päänsä pistää.

Hyvät unet tulivat uusista puhtaista valkoisista lakanoista ja pienestä väriläiskästä. Hyvä hankinta! Väriläiskä on jo aikaisemminkin ollut Helmin tyynyliinana ja hyvin kelpasi edelleen.

7 kommenttia:

 1. Minäkin pidän valkoisista lakanoista. Niissä on ylellinen ja perinteinen olo samaan aikaan. Voi melkein kuivtella, että on hotellissa - mutta mikä paljon parempaa, onkin kotona kissa kainalossa!
  Helmi tiesi heti paikkansa :-D

  VastaaPoista
 2. Juuri näin - ylellinen ja perinteinen! Todella nautinnollista. Helmi tietää kyllä paikkansa, siitä ei ole epäilystäkään :)

  VastaaPoista
 3. Tokihan puhtaat vuodevaatteet ovat kissojen mieleen. Lealla on erityinen piehtarointitanssi puhtaissa lakanoissa. Kierroksia, kieppejä ja voltteja sekä iloisia naukuja :)

  Itse tykkään varsin värikkäistäkin vuodevaatteista, mutta yhteistä niille on ns. satiinipuuvilla, siihen tarttuu hiukan vähemmän kissankarvat ja ne voi edelleen pestä 60 asteen lämpötilassa pitkällä pesuohjelmalla.

  VastaaPoista
 4. Samat harrastukset siis! Täällä toki vähän hillitymmin :) Satiinipuuvilla onkin varsin hyvä valinta! Ne kissankarvat, ne kissankarvat...

  VastaaPoista
 5. Meillä kissat ryntää aina paikalle kun vaihdan uudet lakanat ja alkavat peuhata niissä. On nuo kisut kyllä niin puhtaita ja siistejä tyyppejä!

  VastaaPoista
 6. Katjusha: Jep. Haittaavatkohan niitäkin kissankarvat sängyssä ;) ?

  VastaaPoista
 7. Mutsi on kyllä niin surkee kirjuri - tähän kirjotukseen piti laittaa kommenttina, että puhtaat lakanat on tosi jees, mutta kait se sössäs sitten senkin sepustukseni. Just kun oikein antaumuksella analyseerasin puhtaan tyynyliinan iloja...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.