sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tekokukkia

ja yksi aito

Kesällä lasitetun parvekkeen valtaavat Naukulan viherkasvit. Sitä ennen siellä majailee tekokukkia vuodenajan mukaan. Kyllä luit oikein, tekokukkia. Tässä esittäytyy kevät.


Olohuoneeseen on majoittautunut nippu pajunkissoja.


Maissin on paras esiitynyä aitona.

Kukkien lisäksi parvekkeella säilytetään yhtä Helmin lempipaikkaa, ikealaista koria. Siinä on hyvä kissan nukkua kun ilmat ovat lämmenneet. Mammankin tarkkailu korin päältä sujuu hyvin.


Toki parvekkeellekin pitää pyytää, samalla tavalla kuin ulkotarhaan.

Parvekkeen alapuolella on ulkotarha.


10 kommenttia:

 1. Naukulassa ollaan onnellisessa asemassa, kun tekokukat saavat olla rauhassa. Minä koetin kerran paikata tekokukilla tilannetta, etteivät oikeat kukat ja kissat sovi yhteen. Seuraus oli se, että Cisu söi tekokukkaa, mikä ei ollut ainakaan parempi vaihtoehto kuin oikeiden kukkien tuhoaminen. Niinpä meillä on yksi hyvin korkealle nostettu tekokasvi ja muutama enemmän tai vähemmän kärsinyt oikea kasvi. Kaikkien kasvien huonovointisuudesta ei kyllä voi syyttää Cisua ja Totoa, vaan ihan itseään, kun on laiska puutarhuri.

  VastaaPoista
 2. Tuo ulkotarha on kiva. Itsekin haaveilen sellaisesta kissoille, mutta talomme on sen mallinen, että sitä on vaikea toteuttaa. Joku tuollainen kulma olisi kiva, mutta meidän ainoa kulma on terassimme ja en välttämättä itse halua olla häkin sisällä.. Hmm. pitää miettiä

  VastaaPoista
 3. Erinomaiset oltavat teillä, kattikamut!

  VastaaPoista
 4. Jenni: No johan on! Pitäisikö tähän(kin) sanoa, että pojat on poikia. Täällä tekokukat käydään katsastamassa, mutta sitten ne jätetään rauhaan.

  Auli: Ulkotarha on kiva! Tämä tosin rapistuu ja aikaisemmin talvella jouduin rikkomaan sen verkkokaton. Nyt se täytyy jotenkin kunnostaa, sillä en halua sinne lintuja enkä oravia. Sieltä pyydystetyissä hiirissä on jo ihan tarpeeksi!

  Sulo: Jeps, mut kesä vois kyl olla joka päivä!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tässä alkaa ulkojalkaa vipattamaan pitkän talven jälkeen. Meidän palvelijat eivät vaan vielä ole laskeneet meitä terassia pidemmälle! Teidän ulkotarha on UPEA!

  VastaaPoista
 6. Naukulan likat tajuaa kukkien päälle niin kuin monet naiset tajuaa! ;)

  Ulkotarha vaikuttaa kivalta, varsinkin jos siellä voi joskus saalistaakin (no ymmärretään, että ihmisillä on rajoitteita tämän asian suhteen!)

  VastaaPoista
 7. Viivi: Kiitos! Toivottavasti vaan tulisivat myös vähän paremmat terassikelit! Meille kaikille :)

  Paavo ja Harmi: Varsinaisia hortonomeja ovat ;) Hämärät syysillat ovat metsästäjien mieleen!.

  VastaaPoista
 8. Olettepa te onnellisessa asemassa, sekä lasitettu parveke että ulkotarha! Me päästään ulos vaan valjaissa! -Osiris & Isis

  VastaaPoista
 9. Teillä on kyllä kaikkee! Kukkia, parveke, ulkotarha... mitä muuta kissa tarvitsee? No niinjoo, ruokaa tietty, mut teillä on varmaan sitäkin :D

  VastaaPoista
 10. Katariina & Tasha: Ei täällä nyt niin auvoista kuitenkaan ole. Katkarapuja säännöstellään likkojen mielestä liikaa....

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.