keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Yritin

En onnistunut

Eilen, koko illan mä yritin. Mä kävelin Mamman vieres, mä hyppäsin puskee sitä, mä katoin ihaillen meijän pakastinta, mä puskin sitä. Mä puhuin ja puhuin. Ei mitään. Mamma ei uskonu silti et ois ollu perjantai. No ei tietenkää ollukaa, kylhän mä nyt sen tiesin, mut mietin jos Mamma ei ois tienny. Se vaan höpisi jotain et ei nyt tiistaisin saa katkiksii. Yritin, mut huonost kävi. Mist se oikein muka tietää ne päivät aina?


8 kommenttia:

 1. Wilma: Tänään yritin samaa, haastelin ja kiertelin. Kävin jopa pakastimen edessä näyttämässä, vaan eipä äippä ollut ymmärtävinään!! Terv. Tinka

  Joo, ja mulle äippä lupas että huomenna keitetään seitä ja sitten se heti peru. Ett huomenna onkin torstai eikä perjantai. Mitä se niitä päiviä laskee??!! Terv. Neko

  VastaaPoista
 2. Mä yritin kompata kans. Mut ei auttanu. Ihme laskijoita näköjään molemmis paikois. Jos tekee mieli katkiksii tai seitä, niin mitä välii on päiväl? Kysytään vaa?

  VastaaPoista
 3. Tosi outoo. Mistä tommosii voi tietää? Ja miks joku toinen päivä ois yhtään huonompi rapupäivä ku perjantai?

  Mulla on kerran viikossa muikku- tai silakkapäivä, ja sen tiiän siitä, kun kalat huutelee mulle jääkaapista, että söisin ne. Sit huuan ihmisille, et ne antais ne kalat mulle. En sit tiiä, mistä ne sinne jääkaappiin ilmestyy huutelemaan???

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 4. No, olipas Mamma vähän tylsä. Mitäs jos silppuaisitte vaikka sen kalenterin sillai sopivasti, ettei siitä erota päiviä. Saiskohan sitten katkiksia aina, kun haluaa? ;-)

  VastaaPoista
 5. Lähetin Naukulaan pienen KMMMM-haasteen!<3

  VastaaPoista
 6. Unna Tuutikki: Naukulan likat tietävät, että katkaravut todennäköisesti elävät pakastimessa kun ne sieltä eivät kerran koskaan lopu!

  Millan: Ahaa. Siksi siis Wilma on ryhtynyt pureskelemaan syntymäpäiväkalenteriani? Meni vissiin kalenterit sekaisin :)

  Minni: Kaunis kiitos! Vastaan siihen piakkoin :) Tänään oli pakko kertoa aamuTV:n ohjelmasta!

  VastaaPoista
 7. Musta ja Harmaa: Mut entäs jos sit unohtuu se perjantaikin?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.