maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kissakuvahaaste: Mitä tänään syötäisiin?

Kissakuvahaaste 150: Mitä tänään syötäisiin?

Tämähän riippuu ihan keneltä kysyy! Jos likat saisivat itse valita, niin vastaus olisi selvä. Perjantain katkarapuherkut siirtyisivät viikon jokaisen päivän ruokalistalle.

Katkaravut Naukulan tapaan nautitaan oikeaoppisesti talouspaperin päältä. On myös tärkeä tarkastaa saiko kaveri enemmän ja missä vaiheessa ruokailua viereisellä talouspaperilla ollaan.


Mamman mielestä katkaravut eivät kuitenkaan kuulu päivittäiseen ruokavalioon, ja likat (erityisesti Wilma) yrittävätkin silloin tällöin testata Mamman viikonpäivätietämystä ja väittävät perjantain jo koittaneen.

12 kommenttia:

 1. Ihanat herkuttelijat! :) Isis himoitsee katkarapuja kanssa mutta kaverilleen ne eivät nykyään enää maistu joten neiti on saanut herkutella rauhassa.

  VastaaPoista
 2. Katariina: Isiksellä on siis hyvät apajat, kun saa kaverinsakin katkikset!

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin hyvältä, että MUN alkoi tehdä mieli katkiksia. Voisin antaa osan Totolle, Cisu ei piittaa.

  Tykätäänkö teillä muistakin merenelävistä? Totosta tölkkisimpukat ovat hyviä, mutta tuoreet kampasimpukat eivät. Cisusta mikään ei merestä tuleva ei ole hyvää.

  VastaaPoista
 4. Wilma tykkää raa'asta kalasta, mutta vain sushin päältä nautittuna (mikä se pötkäle nyt on missä niitä kaloja on päällä?). Pakastesei on kelvannut myös sekä tonnikala. Helmi ei perusta kuin katkiksista. Simpukoita ei olla kokeiltu. Pitäisiköhän?

  VastaaPoista
 5. Ransu rakastaa tonnikalaa, siis sitä kissojen mallia. Olen aika tarkka, etten anna ihmisten säilykkeitä kun niissä on suolaa, joka on ex-pojille kuulemma pahaksi. Siispä mun kissat ei saa katkiksiakaan, kun niissä on kuulemma suoloja jotka saattaa aiheuttaa virtsakiviä :-( Mutta eivät tiedä mistä jäävät paitsi.
  Ihania kuvia, mulkoilua viereiseen pöytään :-D Tosi siistin näköistä syömistä, ei ole ravun rapua parketilla! Siistit tytöt! Ransu on sellainen rekkakuski syödessään, ruuat pitkin lattioita.
  Ja hei, jee, pikkukuvat ovat tulleet takaisin bloggerin blogilistalle!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin syödään vain kissojen tonnikalaa. Kerran annoin muruja omastani. Wilma söi, Helmi ei vilkaissutkaan. Tytöt syö kyllä suht siististi, silleen niinkuin naismaisesti :) Ransulle toki sopii vähän miehisemmätkin otteet :) Pikkukuvat on jees! Niitä kyllä vähän jo kaipasikin.

  VastaaPoista
 7. Ihania herkkuja, "kyl kelpais mullekin", tuumaa Molla!

  VastaaPoista
 8. Siistiä ateriointia tosiaan! Mutta onko tarkoitus syödä katkikset kaveria nopeammin vai hitaammin vai samaa tahtia? Haikaileeko nopeampi toisen annoksen suuntaan?
  Meillä syödään noita aika harvakseltaan. Aristelen vähän suolaisuuden takia. Mistä niistä tietää, milloin niitä on tarpeeksi liotettu? Itse en ainakaan maista - yäks! :)

  VastaaPoista
 9. Hehehe...tiiättekö - mekin AINA tuijotetaan toisiamme syödessämme. Ettei vaan veli saa enemmän!

  VastaaPoista
 10. Täti Punainen: Niitä saa kaupasta :) !

  Mindy: En oikein tiedä miksi kaveria pitää niin tarkkailla. Totuus kuitenkin on, että jos Helmi ei ole paikalla kun rapuateriaa aletaan valmistella, niin Wilma yleensä hakee Helmin paikalle!

  Sulo: Tai ehkä te tarkistatte että kaverikin saa :) ?

  VastaaPoista
 11. Hyvä maku kavereilla, minäkin tykkäisin mutta pitää nauttia harvakseen kun niistä kuulemma nousee kolesteroli. Börje ei oikein herkkuna pidä.

  VastaaPoista
 12. Ruusupioni ja Börre: Hyvä on maku! Kaikilla omat herkut :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.