sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pioni

On se siellä, on se!

Kuinka ollakaan kun päivällä heittelin lunta sivummalle, otin kuvan takapihasta. Lapio on toimittamassa mitan virkaa. Pioni on lapiosta noin metrin, puolentoista verran oikealle. On se siellä, on se. Saaripalstalla on selkeästi asiat huomattavasti keväisemmin!


Likkojen ulkoilutarhassa näyttää tältä.

Sisälle saa onneksi keinotekoisen kevään!

9 kommenttia:

 1. Ihan yhtä keväinen kuin meidän pioni! ;)

  VastaaPoista
 2. Huh! Nyt helpottaa jos Koratiassakin on asiat samalla mallilla :)

  VastaaPoista
 3. Koratia ja Naukula taitavat sijaita naapurikaupungeissa lumen yhä valtaamalla pääkaupunkiseudulla. No, sentään pajunkissahavainto tehty keskellä Koratian lumivalleja!

  VastaaPoista
 4. Kyllä, naapureita ollaan. Että sitä lunta onkin paljon. Pajunkissat kyllä ovat askel oikeaan suuntaan :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, tämä on kyllä vuoden paras pionikuva! :-D Anteeksi että nauran, mutta onhan se mahtavaa että huumorintajua löytyy! Sitä nimittäin tarvitaan. Hoh hoijaa. On sen pakko lähteä sulamaan sieltäkin! Täälläkin tuo umpihanki sulaa mahdottoman hitaasti, hangen alenemista voi ehkä olla 3 cm päivässä, en ole kylläkään mitannut muuten kuin mitä Viljon hautalyhdyn pidikkeen kanssa näen.
  Mutta sulissa paikoissa se lähtee hieman nopsempaan sitten, kun alkuun pääsee. Ei noi mun pihan sulapaikat ole yhteensä suurempia kuin kolme neliömetriä, mutta huraa nekin! Toisissa paikoissa uppoaa polvea myöten lumeen - tein sen erheen, että hain kirsikanoksia maljakkoon ja siis poikkesin pihapolulta umpihankeen. huh!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Olen nyt ylpeä "vuoden pionikuvan ottaja" :D Koska umpihanki sulaa niiiiin hitaasti, niin siksi sitä lunta aina yritän vähän viskellä ja pintaa rikkoa. Vielä riittää hommaa....

  VastaaPoista
 7. Erinomainen pionikuva! :D Mukava nähdä, ettei Naukulan neitien ulkotarha tyystin tuhoutunut lumen vuoksi, kuten joskus aiemmin oli syytä pelätä.

  VastaaPoista
 8. Siis MITÄ?! Onks teil tommonen mökki? Mitä hittoo, onks multa pimitetty tietoo vai enkö mä vaan muista?! MITÄ IHIMETTÄ.

  Komee tupa, keitättekö minttuteet jos purjehdin paikalle hurmaamaan?

  VastaaPoista
 9. Ella: Ei ole tuhoutunut - ainakaan vielä. Katolta tuleva lumi on uhkana edelleen ja täytyy sanoa, että kosteuskin on melkoinen....

  Onni: Juu-u. Sellainen oli syy miks aikanaan haluttiin muuttaa kerrostalosta Naukulaan. Me kyl keitetään minttuteet ja tarjotaan myös minttukeksi!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.