perjantai 25. maaliskuuta 2011

Anteeksiantamatonta

Huono muisti ja matikkapää

Kuinka ollakaan aloin tänään selailemaan vanhoja valokuvia, kissoista tietenkin. Tarkoituksena oli löytää sopiva kuva pääsiäiskortteihin. Löytyihän se lopulta, mutta niin löytyi jotain muutakin.

Olen täällä jo pitkän aikaa väittänyt Wilmaa 11 vuotiaaksi ja Helmiä 9 vuotiaaksi. Eihän se nyt niin ole! Wilma tuli taloon toukokuussa 2001 ja Helmi elokuussa 2003. Ja jos nyt sitten siitä lasketaan, niin...hupshuijakaa. Wilma täyttää 10 vuotta ja Helmi 8.

Tässä Helmi vasta taloon muuttaneena:

Siitä pääsiäisestä sitten sen verran, että vuoden 2004 pääsiäiskuvat näyttivät kaikki jotakuinkin tältä:

Etualalla Onni Wilhelm, Helmi Orvokki ja taustalla Wilma Ilona.
Tämä kuva oli sitten säädyllisemmästä päästä vuoden 2004 pääsiäiskuvia!
Tuosta Helmin hännänasennosta sitten aloinkin aikaa laskemaan.Jos ensimmäinen kiima oli vuonna 2004, niin.....

Huonomuistinen Mamma on katumusharjoituksensa tehnyt! Katkaravut on jo tarjoiltu tältä päivältä. Muistinpas edes sen!

14 kommenttia:

 1. No mutta. Entä jos Wilma ja Helmi kirjoittelisivat nettiin ja väittäisivät Mammaa iäkkäämmäksi kuin tämä onkaan? Syytäkin katkarapuateriaan!

  VastaaPoista
 2. Älä muuta sano! En kyllä ymmärrä, miten olenkin voinut tässä asiassa seota! Onneksi likat ovat varsin anteeksiantavaisia luonteeltaan :) Jottei erehdystä toistamiseen sattuisi, laitoin ihan muistini virkistykseksi tuohon sivupalkkiin myös syntymävuodet. Paitsi tietty omani :) Sen muistan tuskaisen hyvin muutenkin - ainakin toistaiseksi!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä pieni nappisilmä-Helmi kukkien kimpussa on. Ja hännänasento sitten seuraavana pääsiäisenä... Tuota hännänasentoa me odotellaan Ruska-kissalle, että pääsisi tapaamaan sulhastaan Sinfoniaa. Heillä kun on tuollainen... hm... järjestetty avioliitto. Nähtäväksi jää mitä he itse siitä tykkäävät.

  VastaaPoista
 4. Oi, syntymässä pieniä ruskasinfonioita! Ihanaa!!
  Komea Onni on ilmestynyt tuohon sivuun, ihana Pantteri <3
  Ja voi pientä Helmiä, voi eiiiii....!!! Söpö! Riiviö! Söpöriiviö!!
  Vähemmästäkin sekoaa.
  Ja niin, vuosia on todella vaikea muistaa. On myös todella vaikea sisäistää, että ollaan jo 2000-luvulla ja itse asiassa sen toisella vuosikymmenellä. Siis täh?! Kuka varasti ajan?

  VastaaPoista
 5. Paula: No siellähän varsinainen salarakasnäytelmä on kehkeytymässä, kun edes toinen osapuoli ei rakkaustarinasta vielä tiedä! Odotamme innolla kuulumisia kun tapaaminen on ollut!

  Saila: Niin, 90-lukuhan oli ihan just. Mitä sen jälkeen on tapahtunut?

  VastaaPoista
 6. Ohoh, jopas on Mamma kämminyt :D Hienotunteisina neiteinä Wilma ja Helmi eivät tietenkään ole itse tästä asiasta ilmoittaneet. Kuvasta päätellen teillä lienee ollut melko roisi pääsiäinen 2004 :D

  Ps. Suunnattoman komea Onni Wilhelm!

  VastaaPoista
 7. Naisena voin sanoa, että vuosi vähemmän ikähaitarissa on tuskin kenellekään huono ylläri...Tietysti se että on pidetty vanhempana kuin onkaan, on moka. Vuodet menevät niin nopsaan, että kuka niiden perässä nyt pysyy...
  Onni Wilhelm oli kyllä aito pääsiäsnoidan kissa, niin kuin meillä Miisu aikanaan ja Misse jo aikoja ennen sitä.:D

  VastaaPoista
 8. Onneksi kissa ovat nopeasti anteeksiantavia tällaisessa erehdyksessä! Katkikset ovat varmasti auttaneet asiaa. Neko onkin Helmin kanssa samaa vuosikertaa, Tinka edellistä.. Mukavaa viikonloppua kaikisse Naukulan tytöille!

  VastaaPoista
 9. ... korjaus, kaikille Naukulan tytöille

  VastaaPoista
 10. Ella: Älä muuta sano! Onneksi sentään osassa paperikuvia oli päiväys! Pääsiäinen oli todella roisi. Helmi kertoi asiaansa tuolinjaloille, kukkasille, kissakavereilleen, ihmisille, ihan kaikelle. Ei liene vaikeaa arvata mitä sitten tapahtui?

  Mustakissa: Niin, minä lohduttelin täällä itseäni sillä, että tuli elinvuosia lisää :) Onni oli pääsiäisnoidan kissa :)

  Kirsikka: Katkikset korjaavat aina kaiken :) Mukavaa viikonloppua myös Pömpsälään!

  VastaaPoista
 11. Onni on komea poika! Ja pikku-Helmi, voi apua. Pöppönen!

  VastaaPoista
 12. Onni oli komea poika! Helmiä voi kyllä sanoa pöppöseksi :)

  VastaaPoista
 13. Onni oli upea, kuten myös Helmi ja Wilma ovat! <3

  Ja tuo mamman moka on tosi inhimillinen, täällä menee jo Paavon ja Harmin iät sekaisin eikä ole varmuutta onko blogin etusivulla olevat iät päivitetty vai ei (ilmeisesti on!) :D Onneksi kissat on tällaisissa asioissa suurpiirteisiä!

  VastaaPoista
 14. Paavo ja Harmi: Hyvä, jos muuallakin käy tällaisia mokia! Helpottaa kummasti! Likat kiittelevät kehuista, Onni vilkuttelee pilvenreunalta :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.