keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Aamiainen

Helmin tilaamana

Tänä aamuna Helmi käveli määrätietoisena puolityhjän viinikaapin eteen. Istahti lattialle ja ryhtyi miukumaan. Halusi aamiaisensa tarjoiltavan viinihyllystä. Ja kas näin se käy:

Mamma asettelee kissanruokaa viinihyllyyn ja Helmi metsästää.
Esiintyvän taiteilijan on myös välillä näytettävä taitonsa laittaa nappula suoraan tassulla suuhun takajaloillaan seisten.


Viinihyllyssä on viisi rivillistä paikkoja viinipulloille, Naukulassa niistä on siihen käyttöön varattu vain kaksi ylimmäistä. Kolme alimmaista on varattu Helmille ruokailukäyttöön. Joku tärkeysjärjestys se Naukulassakin olla pitää!

9 kommenttia:

 1. Hmmm... Kyllä sielläkin näemmä osataan ihmistä käskyttää! Vaan kelpaahan sellaisia käskyttääkin, jotka ovat tärkeysjärjestyksessä katkarapujen alapuolella ja kelpaavat lähinnä hiirialustoiksi.

  Tyylikös ruokailutapa Helmillä, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Kyllä osataan, varsinkin silloin jos on kysymyksessä pakko-saada tilanne. Kuten sekä Koratiassa että Naukulassa tänä aamuna. Lieneekö kyseessä kapina alampaa kastia kohtaan?

  VastaaPoista
 3. Luulen, etteivät viitsi alentua kapinoimaan, käskyttävät vaan tyynen rauhallisesti. Sitten me ihmiset kehrätään onnesta, kun saadaan palvella niin ihania tyyppejä.

  VastaaPoista
 4. Totta! Miksipä vaivautuisivat. Kunhan näyttävät kaapin paikan :) !

  VastaaPoista
 5. Onpa hyvä että viinipullot ovat ylimmillä hyllyillä, muuten Helmin homma olisi harmistuttavan hankalaa ja jokunen pulokin saattaisi olla vaarassa. Hieno oivallus tarjota raksuja tuosta minibaarista! Ja varsin hieno tassusta suuhun -esitys <3 !

  VastaaPoista
 6. Minibaari - todentotta! Sehän se on!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin varmaan tarvittaisiin tuollaista viinihyllyä sekä ihmisille että kissoille. :)

  Tutunnäköinen kala muuten tuolla alimmassa kuvassa...

  VastaaPoista
 8. Harmi, ettei tuo tarjoiluväline kuulu Zooplussan tai vastaavan valikoimaan. :)

  VastaaPoista
 9. Paavo ja Harmi: Kala onkin ollut hyvä! Nyt suosio on tosin vähän lopahtanut.

  Mindy: Uusi aluevaltaus Zooplussalle ;) ?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.