keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kerrankin

Kerrankin hyvää ohjelmaa
Hei, tää mun täytyy nähdä. Kerrankin tulee hyvää ohjelmaa.


Mut sitä mä en vaan tajuu miks SÄ tätä kattelet ku voisit kerran muakin kattella.


6 kommenttia:

 1. Katselimme saman ohjelman, kiitos Sailalle muistutuksesta. Helmi, katselimme ohjelmaa vain tunnin, sinua paljon kauemmin! ;)
  Paljon terkkuja Naukulan karvaisemmille likoille Nekolta ja Tinkalta..

  VastaaPoista
 2. Voi että mä repesin tuon viimeisen kuvan kohdalla :-D ! Voi Helmi!!! Kuin kaksi marjaa. Tutun näköinen ohjelma, mutta ei sitä meillä NOIN intensiivisesti seurattu. Ransu kyllä selvästi seurasi ruutua sohvalta käsin. Musti katseli omia leffoja sängyssä.

  VastaaPoista
 3. Hauska kuvasarja!! :D

  Meillä unohtui tuo ohjelma, olisikohan se areenalla nähtävissä...

  VastaaPoista
 4. Oo - teilläkin on seurattu laatuohjelmia! Minulta meni ensimmäinen vartti ohi, mutta loppu on (toivottavasti) tallessa. Ensiviikolla taisi tulla vielä toinen osa :)

  Ihana Helmi Orvokki! :)

  VastaaPoista
 5. Mitä kuvia! :) Tosiaan kannattaisi kyllä katsella live-kissaa eikä telkkaria, kun kerran samanlaisia kissukoita on tarjolla molemmissa vaihtoehdoissa, sitä telkkarikissaa ei vaan voi silittää.

  Meillä Cisu oli närkästynyt, kun yritin parikin kertaa saada hänet katsomaan kissaohjelmaa. Mutta kun ei niin ei! Luulin vain, että tyyppi joka juuri muutama päivä sitten katsoi karhudokumenttia, voisi innostua lajitovereistakin, mutta kai se näkee niitä tarpeeksi kotona.

  VastaaPoista
 6. Kirsikka: Kiitos terveisistä! Likat kiittävät! Helmi kyllä haluaisi, että sitä katsottais kokoajan, silloinkin kun nukkuu.

  Saila: Kiitti vinkistä! Oli mukava katsoa ohjelmaa - siis Helminkin mielestä. Wilma oli samoilla linjoilla Mustin kanssa. Nehän ovatkin niitä vanhoja ja viisaampia kissoja :) "Nuoret" tuntuvat vielä näitä opetusohjelmia seuraavan!

  Paavo ja Harmi: Naukulan Facebook kaveri vinkkasi, että tulis uusintana lauantai aamuna!

  Ella: Helmi tykkää myös mäkihypystä :D

  Jenni: Cisulla on ehkä karhuista vielä jotain opittavaa? Kissana jo täydellinen :)

  Kiitos kaikille kuvasarjan kehuista! Aina kannattaa olla valppaana ja katsoa kamera vieressä telkkariakin :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.